4.6 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
Home* Kidstips2e editie kinderdag op zaterdag 23 september!

2e editie kinderdag op zaterdag 23 september!

Purmerend – “Mama, er is wel vaderdag en moederdag, wanneer is het kinderdag?”. Initiatiefneemster Lian van der Sloot-Hennevelt gaf eerst het standaard antwoord op die vraag: “Het is iedere dag kinderdag”. Om zich daarna te realiseren dat dat natuurlijk niet zo is! Zo werd het idee voor Kinderdag geboren. Na het succes van vorig jaar, vindt op zaterdag 23 september de tweede editie plaats.

“Het bijzondere van dit evenement is dat kinderen zelf mogen bedenken wat er te doen is en hoe het is aangekleed. Natuurlijk zijn er ook volwassen vrijwilligers om alle activiteiten te organiseren en te faciliteren, maar alle ideeën komen bij de kinderen zelf vandaan.

Van koken tot een reptielenshow. Van spelletjes tot schminken. Tussen 11:00-17:00 uur worden er in park De Driegang (in wijkcentrum Zuidpool) tal van activiteiten georganiseerd.

De dag is geschikt voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Maar ook voor kinderen die iets ouder of jonger zijn is er genoeg te doen.

Komen jullie met je ouders een kijkje nemen? Toegang is gratis. En uiteraard zijn de activiteiten ook toegankelijk voor kinderen met een beperking.

In 2016 bezochten ongeveer 200 kinderen de eerste editie van kinderdag.

  



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.6 ° C
6.7 °
3.3 °
76 %
0.9kmh
88 %
do
10 °
vr
10 °
za
15 °
zo
18 °
ma
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.