14.7 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home* CircusCircus Barani strijkt neer in Purmerend

Circus Barani strijkt neer in Purmerend

Purmerend – Hooggeëerd publiek. Binnenkort zal familiecircus Barani op het evenemententerrein aan de Purmerenderweg daverende optredens verzorgen. Circus Barani is een echt familiecircus met voor een ieder wat wils. Groot of klein. Het maakt niet uit; een ieder zal onder de indruk zijn van het prachtige programma!!

Van woensdag 4 oktober tot en met zondag 8 oktober brengen zij u een voorstelling op hoogstaand niveau met een uitgebreid en adembenemend programma. Een greep uit het programma: tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony’s, geiten, duiven en honden. Natuurlijk ontbreekt ook de dolkomische clown niet die volwassene en kind weer flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier waarbij ook de jongsten zich niet zullen vervelen. Met andere woorden: Komt dat zien, komt dat zien!

Kortingsbon – Uitprinten en inleveren bij de kassa

U kunt circus Barani zien op de volgende locatie en tijdstippen;

Woensdag 4 oktober 2017 – 15:00 uur
Donderdag 5 oktober 2017 – 17:00 uur
Vrijdag 6 oktober 2017 – 17:00 uur
Zaterdag 7 oktober 2017 – 15:00 uur
Zondag 8 oktober 2017 – 14:00 uur

Kijk voor meer informatie op de website van het circus www.barani.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.7 ° C
16.2 °
12.8 °
63 %
2.2kmh
100 %
wo
14 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.