* CircusEvenementPurmerend

Circus Barani strijkt neer in Purmerend

Purmerend – Hooggeëerd publiek. Binnenkort zal familiecircus Barani op het evenemententerrein aan de Purmerenderweg daverende optredens verzorgen. Circus Barani is een echt familiecircus met voor een ieder wat wils. Groot of klein. Het maakt niet uit; een ieder zal onder de indruk zijn van het prachtige programma!!

Van woensdag 4 oktober tot en met zondag 8 oktober brengen zij u een voorstelling op hoogstaand niveau met een uitgebreid en adembenemend programma. Een greep uit het programma: tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony’s, geiten, duiven en honden. Natuurlijk ontbreekt ook de dolkomische clown niet die volwassene en kind weer flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier waarbij ook de jongsten zich niet zullen vervelen. Met andere woorden: Komt dat zien, komt dat zien!

Kortingsbon – Uitprinten en inleveren bij de kassa

U kunt circus Barani zien op de volgende locatie en tijdstippen;

Woensdag 4 oktober 2017 – 15:00 uur
Donderdag 5 oktober 2017 – 17:00 uur
Vrijdag 6 oktober 2017 – 17:00 uur
Zaterdag 7 oktober 2017 – 15:00 uur
Zondag 8 oktober 2017 – 14:00 uur

Kijk voor meer informatie op de website van het circus www.barani.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.