Evenementmuziek

Loot mee voor kaarten U2 Muziekfeest

Purmerend – Op zaterdag 23 september wordt Het Grote U2 Muziekfeest gehouden in het Leeghwaterpark in Purmerend. Voor dit evenement kon je gratis kaarten bestellen.

Was dit festijn langs je heen gegaan? Of was je te laat met het bestellen van kaarten? Geen probleem! Regio Purmerend geeft 4 kaarten weg!

Tag onder dit bericht met wie je graag naar het U2 Muziekfeest wilt komen. Donderdagavond 21 september maken wij de winnaars bekend…

 

Informatie

 

Het U2 muziekfeest heeft zijn roots liggen in het Drentse Exloo. Daar begon Harrie Meiringh aan zijn U2 reis in 2009 en Het Grote U2 Muziekfeest in Purmerend wordt alweer zijn 14e editie. Vaak wordt er aan Meiringh gevraagd hoe het mogelijk is om deze concerten gratis te organiseren voor de bezoekers. Meiringh: “Ik organiseer de U2 feesten zonder winstoogmerk, het is voor mij een prachtige hobby om dit te mogen doen. Met de liefde voor de U2 muziek en met heel veel inzet kun je heel ver komen. In het dagelijkse leven verdien ik mijn boterham als eigenaar van een kranten-uitgeverij.”

“Dit jaar organiseren we drie Grote U2 feesten, in Purmerend, Steenwijk en Exloo. Dat doen we met de prachtige U2band van Sam Kramer: U2two. Zij spelen op deze avonden meer dan 35 hits van U2. 40 jaar U2 komt voorbij.”

Het Grote U2 Muziekfeest begint op zaterdag 23 september. De deuren van dit evenement gaan open om 19.00 uur. De show begint om 20:00 uur en stopt om middernacht.

Voor meer informatie, kijk je op: http://www.u2muziekfeest.nl

Foto aangeleverd.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

4 commentaren

  1. Ja ik wil!
    Graag kaarten winnen voor het U2 feest van zaterdag.

    Toedels Joyce

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: