7.1 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
Home* RecreatieNieuw recreatiepark in Volendam

Nieuw recreatiepark in Volendam

Volendam – Landal GreenParks krijgt er opnieuw twee parken bij op toeristisch aantrekkelijke locaties in Nederland en Duitsland. In Volendam wordt aan het Markermeer een nieuw recreatiepark gerealiseerd met 42 luxe vakantiewoningen en aan de Duitse Oostzeekust worden 113 hoogwaardige vakantiewoningen gebouwd vlakbij de sfeervolle badplaats Ostseebad Boltenhagen.

Landal Volendam bestaat uit 42 luxe vakantiewoningen in verschillende types en uitvoeringen in de typische Volendamse bouwstijl. Het park ligt aan de oever van het Markermeer, vlakbij het buitenzwembad voor dagrecreatie. Het kleinschalige park is gericht op watersporters en natuurliefhebbers. Gasten kunnen voor verdere voorzieningen terecht in het nabijgelegen centrum van Volendam. Deze ontwikkeling draagt bij aan het beleid van de gemeente om de kwaliteit van het toerisme te verbeteren.

Het initiatief, de ontwikkeling en de bouw van beide parken wordt uitgevoerd door Van Wijnen Recreatiebouw, die deze maand start met de verkoop van de woningen aan particuliere investeerders. De verhuur en de exploitatie van de woningen wordt verzorgd door Landal GreenParks en start naar verwachting in de loop van 2019. Van Wijnen en Landal GreenParks hebben al meer parken met elkaar gerealiseerd. De daarbij opegedane kennis en ervaring komen weer ten goede aan de realisatie en samenwerking bij nieuwe parken. De parken zijn bij oplevering Green Key gecertificeerd.

“Op twee heel verschillende locaties krijgen we er prachtige parken bij. Wat ze gemeen hebben, is dat ze voor wat betreft ligging en uitstraling perfect bij ons passen. Ook sluiten ze goed aan op de wensen van een groeiend aantal Duitse en Belgische gasten dat bij Landal verblijft,” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Website: www.vakantieparkvolendam.nl



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.1 ° C
7.8 °
6.6 °
76 %
1.3kmh
100 %
vr
7 °
za
8 °
zo
10 °
ma
9 °
di
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.