* HorecaPurmerend

Smaakmakend op de Koemarkt

Purmerend – Zondag 24 september is het event Smaakmakend op de Koemarkt, dé culinaire markt van de stad en regio! Dit jaar is Smaakmakend gecombineerd met de Bier & Wijnmarkt.

Er zijn  stands van restaurants, eetcafés, biercafés, bierbrouwerijen uit de steek en wijnleveranciers. De restaurants doen een greep uit hun menukaart en bieden een diversiteit aan hapjes, vis- en vleesgerechtjes en tapas. Mooie nationale en internationale bieren met een bijpassend hapje en natuurlijk zijn er ook diverse wijnen uit allerlei streken te proeven. Er worden ook pannenkoeken en poffertjes gebakken en voor de kinderen is er weer een springkussen. Het evenement zal worden opgeluisterd met muziek. Zet hem in de agenda want zondag 24 september is dus een prachtige gelegenheid om er ’s middags op uit te gaan!

De deelnemers zijn:

Café De Heeren, Zalencentrum Concordia, Bistro Santé, Eetcafé Jo & Co, Restaurant Tabasco, Café Aad de Wolf, Café de Bonte Koe, De Balustrade, Restaurant Roast, Restaurant Kozee, Grand Café Y-Not, Brasa Bar & Kitchen, Restaurant De Bodega, Proeflokaal Bakker en Gastro Pub

Brouwerij Berging, Brouwerij de Monnick, Texelse Brouwerij, Snab brouwerij, Jopen Brouwerij, Bouwerij Leeghwater, Poesiat & Kater, Franzen Tabak en Wijnkoperij, Slijterij Bijvoet en Slijterij Breebaart

Smaakmakend wordt georganiseerd door de Stichting Koemarkt.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.