Smaakmakend op de Koemarkt

Purmerend – Zondag 24 september is het event Smaakmakend op de Koemarkt, dé culinaire markt van de stad en regio! Dit jaar is Smaakmakend gecombineerd met de Bier & Wijnmarkt.

Er zijn  stands van restaurants, eetcafés, biercafés, bierbrouwerijen uit de steek en wijnleveranciers. De restaurants doen een greep uit hun menukaart en bieden een diversiteit aan hapjes, vis- en vleesgerechtjes en tapas. Mooie nationale en internationale bieren met een bijpassend hapje en natuurlijk zijn er ook diverse wijnen uit allerlei streken te proeven. Er worden ook pannenkoeken en poffertjes gebakken en voor de kinderen is er weer een springkussen. Het evenement zal worden opgeluisterd met muziek. Zet hem in de agenda want zondag 24 september is dus een prachtige gelegenheid om er ’s middags op uit te gaan!

De deelnemers zijn:

Café De Heeren, Zalencentrum Concordia, Bistro Santé, Eetcafé Jo & Co, Restaurant Tabasco, Café Aad de Wolf, Café de Bonte Koe, De Balustrade, Restaurant Roast, Restaurant Kozee, Grand Café Y-Not, Brasa Bar & Kitchen, Restaurant De Bodega, Proeflokaal Bakker en Gastro Pub

Brouwerij Berging, Brouwerij de Monnick, Texelse Brouwerij, Snab brouwerij, Jopen Brouwerij, Bouwerij Leeghwater, Poesiat & Kater, Franzen Tabak en Wijnkoperij, Slijterij Bijvoet en Slijterij Breebaart

Smaakmakend wordt georganiseerd door de Stichting Koemarkt.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt