PurmerendSport

Zaterdag a.s. opening sportcomplex “De Beuk”

Purmerend – Zaterdag 23 september vindt de officiële opening plaats van de nieuwe multifunctionele sporthal aan de van IJsendijkstraat. Wethouder Helm zal rond de klok van 11:30 uur de sporthal openen en de nieuwe naam officieel bekend maken.

De sporthal wordt al door diverse verenigingen gebruikt vanaf begin september. De gehele middag en avond tot 21:00 uur vinden er door sportverenigingen diverse demonstraties plaats. Met het oog op de opening brengt de gemeente een speciale krant uit. Deze valt aanstaande donderdag bij alle Purmerenders in de bus.

De nieuwe naam

De namen die Purmerenders konden kiezen tijdens een verkiezing begin dit jaar waren: Sportcomplex Fagos, Sportcomplex De Beuk en Purmerdome. Officieel zal de naam ook op die betreffende zaterdag bekend worden gemaakt.

Maar door een jongeman met internet skills, gekleed in een lange leren regenjas en een gleufhoed, werden ons in een donkere hoek van parkeergarage Eggert documenten verstrekt. Waardoor wij u nu al kunnen melden dat de naam van de nieuwe sporthal “De Beuk” gaat worden.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....