PurmerendSport

Zaterdag a.s. opening sportcomplex “De Beuk”

Purmerend – Zaterdag 23 september vindt de officiële opening plaats van de nieuwe multifunctionele sporthal aan de van IJsendijkstraat. Wethouder Helm zal rond de klok van 11:30 uur de sporthal openen en de nieuwe naam officieel bekend maken.

De sporthal wordt al door diverse verenigingen gebruikt vanaf begin september. De gehele middag en avond tot 21:00 uur vinden er door sportverenigingen diverse demonstraties plaats. Met het oog op de opening brengt de gemeente een speciale krant uit. Deze valt aanstaande donderdag bij alle Purmerenders in de bus.

De nieuwe naam

De namen die Purmerenders konden kiezen tijdens een verkiezing begin dit jaar waren: Sportcomplex Fagos, Sportcomplex De Beuk en Purmerdome. Officieel zal de naam ook op die betreffende zaterdag bekend worden gemaakt.

Maar door een jongeman met internet skills, gekleed in een lange leren regenjas en een gleufhoed, werden ons in een donkere hoek van parkeergarage Eggert documenten verstrekt. Waardoor wij u nu al kunnen melden dat de naam van de nieuwe sporthal “De Beuk” gaat worden.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.