112Regionaal

Politie verwerkt 1447 spoedmeldingen in 1e half jaar 2017

Purmerend – De politie in de regio Purmerend kreeg in het eerste half jaar 1447 spoedmeldingen te verwerken. Gemiddeld was de politie in de regio in 84% van de spoedmeldingen binnen 15 minuten ter plaatse. Een kleine verbetering ten opzichte van het eerste half jaar 2016. Dat blijkt uit cijfers die de politie vandaag bekend maakte.

In Purmerend was de politie in 90,7% binnen 15 minuten ter plaatse. In Wormerland waren ze in 87% binnen 15 minuten ter plaatse. Edam-Volendam 85,5%, Beemster scoorde een 80.5% en Landsmeer 75,9%.

In noodsituaties doet de politie er alles aan om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn en te kunnen helpen. Landelijk gezien was de politie in de eerste helft van 2017 in 85 procent van de spoedmeldingen binnen een kwartier aanwezig, met een duidelijke piek tussen de drie en tien minuten. Het streven is echter om in 90 procent van de spoedmeldingen binnen vijftien minuten aanwezig te zijn.

–Einde selectie–

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.