112Purmerend

Jongeman aangehouden voor rijden zonder rijbewijs

Purmerend – Een 16-jarige jongen uit Purmerend werd donderdagavond aangehouden omdat hij reed op een brommer zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs en zich niet kon legitimeren.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Rond 20.00 uur zagen agenten de jongeman rijden over de Achterdijk en viel hij op door zijn rijgedrag. De jongen werd langs de kant gezet en zette direct een grote mond op. Toen de politie hem naar zijn rijbewijs en identiteitsbewijs vroeg, kon hij deze niet tonen en gaf (wat later bleek) een valse naam op. Hierop werd de jongeman aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Op het bureau bleek dat de jongen al vijf keer eerder was betrapt op het rijden zonder rijbewijs.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by