13.8 C
Purmerend
vrijdag 14 juni 2024
Home* Cultuurhuis WherelantGratis proefles aquarel schilderen

Gratis proefles aquarel schilderen

Dinsdag 3 oktober van 19.30 tot 22.00 uur kunnen geïnteresseerden  meedoen met een proefles schilderen met aquarelverf bij Cultuurhuis Wherelant. De proefles is een ideale manier om te ontdekken wat een cursus inhoudt en kennis te maken met de docent en mede cursisten. Bij voldoende belangstelling gaat de cursus  de week na de proefles van start.

Een cursus met veel variatie
Bij deze cursus komen alle technieken van aquarel aan de orde; opspannen van papier, nat in nat schilderen, nat op droog schilderen, transparantie, kleurmengen, de opbouw van een werk, het gebruik van maskeermaterialen, zout, en het gebruik van mengtechnieken met krijt en inkten. De begeleiding is persoonlijk en individueel, er is ruimte voor zowel beginners en gevorderden.

Aanmelden voor de proefles
Geïnteresseerden kunnen meedoen met de gratis proefles door een mail te sturen naar [email protected] of bel naar 0299 – 434 777.  Aanmelden is wenselijk omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.  Bij voldoende interesse gaat de cursus in de week na de proefles van start. U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Meer informatie over het cursusaanbod staat op  www.wherelant.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.8 ° C
15 °
12.8 °
72 %
1.5kmh
100 %
vr
18 °
za
16 °
zo
19 °
ma
19 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.