* Cultuurhuis Wherelant

Gratis proefles aquarel schilderen

Dinsdag 3 oktober van 19.30 tot 22.00 uur kunnen geïnteresseerden  meedoen met een proefles schilderen met aquarelverf bij Cultuurhuis Wherelant. De proefles is een ideale manier om te ontdekken wat een cursus inhoudt en kennis te maken met de docent en mede cursisten. Bij voldoende belangstelling gaat de cursus  de week na de proefles van start.

Een cursus met veel variatie
Bij deze cursus komen alle technieken van aquarel aan de orde; opspannen van papier, nat in nat schilderen, nat op droog schilderen, transparantie, kleurmengen, de opbouw van een werk, het gebruik van maskeermaterialen, zout, en het gebruik van mengtechnieken met krijt en inkten. De begeleiding is persoonlijk en individueel, er is ruimte voor zowel beginners en gevorderden.

Aanmelden voor de proefles
Geïnteresseerden kunnen meedoen met de gratis proefles door een mail te sturen naar [email protected] of bel naar 0299 – 434 777.  Aanmelden is wenselijk omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.  Bij voldoende interesse gaat de cursus in de week na de proefles van start. U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Meer informatie over het cursusaanbod staat op  www.wherelant.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.