10.9 C
Purmerend
zondag 14 april 2024
HomePurmerendSportvloer oude sporthal De Beukenkamp krijgt nieuw leven

Sportvloer oude sporthal De Beukenkamp krijgt nieuw leven

Purmerend – Gemeente Purmerend, We Beat The Mountain en Desko Kantoorinrichters slaan de handen ineen en geven de oude vloer van de voormalige sporthal De Beukenkamp een nieuwe bestemming. Hiermee krijgt niet alleen de vloer een ‘nieuw leven’, maar creëren de partijen ook kansen en arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Inmiddels is de nieuwe multifunctionele sportaccommodatie De Beuk aan de Van IJsendijkstraat al vol in bedrijf, maar vrijwel elke Purmerender heeft wel eens een bezoek gebracht aan de voormalige en inmiddels gesloopte sporthal De Beukenkamp. Met school, de sportclub of als toeschouwer op de tribune. De oude hal is niet meer, maar de sportvloer is behouden. En daarmee een stukje Purmerendse historie. Van de vloer worden nu meubels gemaakt!

Interesse?

We Beat The Mountain en Desko Kantoorinrichters maken uit de oude sportvloer van De Beukenkamp meubels voor bij mensen thuis, op kantoor of in sportkantines en zetten hiervoor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in. Zo kan een deel van de oude sporthal voortbestaan in plaats van dat de vloer als afval wordt afgevoerd. In de nieuwe sporthal die afgelopen zaterdag werd geopend zijn al drie tafels te bewonderen die gemaakt zijn uit de oude vloer van De Beukenkamp. Interesse in zo’n uniek meubel? Schrijf je dan snel in.

Over We Beat The Mountain

Bij We Beat The Mountain en Desko Kantoorinrichters zijn ze ervan overtuigd dat de afvalberg onnodig hoog is en dat er anders gekeken moet worden naar afvalstromen. Duurzaamheid en hergebruik krijgen daarbij veel aandacht. Meer weten? Neem vooral eens een kijkje op www.webeatthemountain.com

Foto: Aangeleverd.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.9 ° C
11.8 °
10 °
73 %
2.2kmh
100 %
zo
12 °
ma
8 °
di
9 °
wo
6 °
do
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.