* Heel Europa

Tango lessen in Heel Europa

Purmerend – Tangosalon Purmersteijn organiseert ARGENTIJNS TANGO DANSEN in ‘Heel Europa’ te Purmerend. Tango is een improvisatiedans en dans je met lijf en leden en met hart en ziel. Vrijdag 13 oktober vindt van 20.00 – 23.00 uur Tangosalon Purmersteijn weer plaats in ‘Heel Europa’ Genuahaven 52, 1448 KK Purmerend.

Het Grand café bevindt zich in hetzelfde gebouw. Gratis parkeren voor de deur. De muziek wordt verzorgd door DJ Ben. De entree is €3,00.

Volg ons op Facebookpagina: Tango in Purmerend.

Je bent van harte welkom!

Op de tussenliggende vrijdagavonden zijn er vanaf 20.00u Tango DANSlessen te volgen. Uw docenten zijn Ben en Joke van Tartwijk www.tangoCuerno.nl.

De lessen vinden plaats op dezelfde locatie.

Als je toe bent aan iets anders, iets met passie, non-verbaal, communicatief en expressief? De Argentijnse tango wordt over de gehele wereld gedanst in salons. Wij hanteren de dansstijl die in de salons van Buenos Aires het meest voorkomt nl. de gesloten houding. De nadruk in de lessen leggen wij op de bruikbaarheid van de technieken in de salon en op de essentie van wat tango tango maakt: connectie, aangeven-volgen, muzikaliteit en creativiteit.

Tangodansen is voor alle leeftijden. We bieden de lessen aan/voor paren en singles,

voor zowel beginners al gevorderden. Schrijf als single gerust in, mocht er een partner beschikbaar zijn, kunt u meedoen. Danservaring is niet vereist om de Argentijnse tango te leren.

Plaats: ‘Heel Europa’ Genuahaven 52, Grote Clupzaal. 1448 KK Purmerend.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.