CultuurPurmerend

Kunstroute 2017, 7 en 8 oktober 

Purmerend – Het eerste weekend van oktober staat traditiegetrouw in het teken van de jaarlijkse kunstroute. De route wordt georganiseerd door de Stichting Kunst & Crearoute en vindt plaats in het weekend van 7 en 8 oktober . De route biedt een mooi overzicht van wat Purmerend te bieden heeft op het gebied van beeldende kunst.

De deelnemende kunstenaars nodigen u van harte uit om kennis te maken met hun werk en vanzelfsprekend ook met henzelf op voormelde dagen tussen 11.00 en 17.00. Op diverse locaties in Purmerend, ZO Beemster en Kwadijk is hiertoe de mogelijkheid.

Om het voor u makkelijk te maken een interessante route uit te stippelen is er een handzaam boekje uitgegeven waarin alle locaties zijn vermeld met de daar exposerende kunstenaar(s). Ook is daar een handige plattegrond opgenomen. Het boekje is oa te verkrijgen bij de bibliotheek, de VVV en diverse winkeliers in Purmerend. Bekijk de interactieve kaart op de website van Kunstroute Purmerend of download het kunstboekje hier.

Relevant artikel:

Kunst in de etalage, thema Selfie

Foto aangeleverd: Werk van Bep van Os. Bekijk haar website: https://www.bepvanos.com

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.