14.3 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
HomeCultuurKunstroute 2017, 7 en 8 oktober 

Kunstroute 2017, 7 en 8 oktober 

Purmerend – Het eerste weekend van oktober staat traditiegetrouw in het teken van de jaarlijkse kunstroute. De route wordt georganiseerd door de Stichting Kunst & Crearoute en vindt plaats in het weekend van 7 en 8 oktober . De route biedt een mooi overzicht van wat Purmerend te bieden heeft op het gebied van beeldende kunst.

De deelnemende kunstenaars nodigen u van harte uit om kennis te maken met hun werk en vanzelfsprekend ook met henzelf op voormelde dagen tussen 11.00 en 17.00. Op diverse locaties in Purmerend, ZO Beemster en Kwadijk is hiertoe de mogelijkheid.

Om het voor u makkelijk te maken een interessante route uit te stippelen is er een handzaam boekje uitgegeven waarin alle locaties zijn vermeld met de daar exposerende kunstenaar(s). Ook is daar een handige plattegrond opgenomen. Het boekje is oa te verkrijgen bij de bibliotheek, de VVV en diverse winkeliers in Purmerend. Bekijk de interactieve kaart op de website van Kunstroute Purmerend of download het kunstboekje hier.

Relevant artikel:

Kunst in de etalage, thema Selfie

Foto aangeleverd: Werk van Bep van Os. Bekijk haar website: https://www.bepvanos.comSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.3 ° C
15.1 °
13.4 °
72 %
3.1kmh
90 %
za
14 °
zo
20 °
ma
22 °
di
20 °
wo
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.