BREAKING

Nieuw: plaats uw eigen stuk op Regio Purmerend!

Purmerend – Vanaf vrijdag 29 september is het mogelijk om zelf een artikel te plaatsen op de website van Regio Purmerend!

Heeft u iets te zeggen over een gebeurtenis in onze regio? Heeft u een column of een opinieartikel geschreven? Wilt u een mooie foto laten zien voor de foto van de dag? Of wilt u een activiteit delen? Plaats dan een artikel in “wat u schrijft”.

Ook lokale organisaties, zoals wijkcentra en sportverenigingen kunnen via deze weg ook hun artikelen kwijt. Deze berichten worden automatische op een aparte plaats op de voorkant van onze website gepubliceerd.

Noot van de redactie:  In de regel zullen bijdragen binnen een uur worden gemodereerd en worden toegelaten. Over niet gepubliceerde berichten wordt niet gecorrespondeerd. Tevens is dit onderdeel niet bedoeld voor commerciële reclame-uitingen. 

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by