4.5 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
HomeBREAKINGNieuw: plaats uw eigen stuk op Regio Purmerend!

Nieuw: plaats uw eigen stuk op Regio Purmerend!

Purmerend – Vanaf vrijdag 29 september is het mogelijk om zelf een artikel te plaatsen op de website van Regio Purmerend!

Heeft u iets te zeggen over een gebeurtenis in onze regio? Heeft u een column of een opinieartikel geschreven? Wilt u een mooie foto laten zien voor de foto van de dag? Of wilt u een activiteit delen? Plaats dan een artikel in “wat u schrijft”.

Ook lokale organisaties, zoals wijkcentra en sportverenigingen kunnen via deze weg ook hun artikelen kwijt. Deze berichten worden automatische op een aparte plaats op de voorkant van onze website gepubliceerd.

Noot van de redactie:  In de regel zullen bijdragen binnen een uur worden gemodereerd en worden toegelaten. Over niet gepubliceerde berichten wordt niet gecorrespondeerd. Tevens is dit onderdeel niet bedoeld voor commerciële reclame-uitingen. Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.5 ° C
6.1 °
3.3 °
78 %
0.5kmh
100 %
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
15 °
zo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.