BREAKING

Nieuw: plaats uw eigen stuk op Regio Purmerend!

Purmerend – Vanaf vrijdag 29 september is het mogelijk om zelf een artikel te plaatsen op de website van Regio Purmerend!

Heeft u iets te zeggen over een gebeurtenis in onze regio? Heeft u een column of een opinieartikel geschreven? Wilt u een mooie foto laten zien voor de foto van de dag? Of wilt u een activiteit delen? Plaats dan een artikel in “wat u schrijft”.

Ook lokale organisaties, zoals wijkcentra en sportverenigingen kunnen via deze weg ook hun artikelen kwijt. Deze berichten worden automatische op een aparte plaats op de voorkant van onze website gepubliceerd.

Noot van de redactie:  In de regel zullen bijdragen binnen een uur worden gemodereerd en worden toegelaten. Over niet gepubliceerde berichten wordt niet gecorrespondeerd. Tevens is dit onderdeel niet bedoeld voor commerciële reclame-uitingen. 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.