Purmerend

Folkkoor Rolling Home zingt door heel Purmerend

Purmerend – Vanochtend was de aftrap met twee optredens op het Gildeplein. Folkkoor Rolling Home uit Sneek die vandaag door Purmerend optredens verzorgd. Wijkwethouder Mario Hegger opende het eerste optreden met een toespraak. 

Folkkoor “Rolling Home” is een bruisende club mannen en 1 op handen gedragen vrouw, die allemaal met veel enthousiasme hun hobby uitdragen en anderen daar graag van laten genieten. De muzikale ondersteuning is uitgegroeid naar 2 gitaren, 2 accordeons, 1 fluit en een keyboard en daarnaast een percussie ondersteuning bij enkele nummers.Het koor is gegroeid van 25 zeemansstemmen naar een 3 stemmig mannenkoor met nu 50 leden en verschillende solisten.

Folkkoor Rolling Home is naar Purmerend gehaald door Jan en Winnie Kooi en wordt met ondersteuning mogelijk gemaakt door de wijkkerngroepen Purmer-Noord en Purmer-zuid. Ook diverse lokale bedrijven hebben bijgedragen aan het mogelijk maken van de optredens.

Vanmiddag om 14:00 uur en 15:15 uur zal de groep optredens verzorgen op het Meerland. Wijkwethouder Harry Rotgans zal de optredens daar openen.

Vanavond zijn er optredens om 19:00 uur en 20:15 uur in de tuin van Heel Europa.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.