18.1 C
Purmerend
vrijdag 24 mei 2024
HomePurmerendFolkkoor Rolling Home zingt door heel Purmerend

Folkkoor Rolling Home zingt door heel Purmerend

Purmerend – Vanochtend was de aftrap met twee optredens op het Gildeplein. Folkkoor Rolling Home uit Sneek die vandaag door Purmerend optredens verzorgd. Wijkwethouder Mario Hegger opende het eerste optreden met een toespraak. 

Folkkoor “Rolling Home” is een bruisende club mannen en 1 op handen gedragen vrouw, die allemaal met veel enthousiasme hun hobby uitdragen en anderen daar graag van laten genieten. De muzikale ondersteuning is uitgegroeid naar 2 gitaren, 2 accordeons, 1 fluit en een keyboard en daarnaast een percussie ondersteuning bij enkele nummers.Het koor is gegroeid van 25 zeemansstemmen naar een 3 stemmig mannenkoor met nu 50 leden en verschillende solisten.

Folkkoor Rolling Home is naar Purmerend gehaald door Jan en Winnie Kooi en wordt met ondersteuning mogelijk gemaakt door de wijkkerngroepen Purmer-Noord en Purmer-zuid. Ook diverse lokale bedrijven hebben bijgedragen aan het mogelijk maken van de optredens.

Vanmiddag om 14:00 uur en 15:15 uur zal de groep optredens verzorgen op het Meerland. Wijkwethouder Harry Rotgans zal de optredens daar openen.

Vanavond zijn er optredens om 19:00 uur en 20:15 uur in de tuin van Heel Europa.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,925FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.1 ° C
19.4 °
16.6 °
71 %
1.8kmh
96 %
vr
18 °
za
18 °
zo
21 °
ma
17 °
di
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.