14 C
Purmerend
woensdag 29 mei 2024
Home* OplossingMeldingen irritante pop-ups op iPhone en iPad

Meldingen irritante pop-ups op iPhone en iPad

Purmerend – RegioPurmerend heeft de afgelopen dagen meerdere berichten ontvangen van iPhone en iPad gebruikers die pop-up berichten ontvangen wanneer ze een bericht van ons op Facebook aanklikken. Dit ligt niet aan de website van RegioPurmerend.

Dit gebeurt meestal bij gebruik van de browser Safari. De pop-up kan niet worden afgesloten. Meestal gaat het over een vermeend probleem met de iPhone (iOS Crash report), over een gewonnen iPhone, het testen ervan of een ander iOS Premium Offer’.

De meldingen zijn afkomstig van oplichters die proberen mensen geld afhandig te maken of andere kwade bedoelingen hebben en worden gegenereerd door software die mogelijk draait in de geschiedenis op de iPhone of iPad.

Om dit irritante probleem te verwijderen dient u het volgende te doen:

Ga naar instellingen > Safari > Wis geschiedenis en websitedata. Controleer tevens of u ook de instelling Blokkeer Pop-ups heeft aanstaan. 

Verschillende gebruikers hebben al aangegeven dat dit helpt. Graag horen wij of dit ook voor u werkt.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,929FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14 ° C
15.1 °
13.3 °
80 %
4.9kmh
100 %
wo
17 °
do
16 °
vr
18 °
za
15 °
zo
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.