* Oplossing

Meldingen irritante pop-ups op iPhone en iPad

Purmerend – RegioPurmerend heeft de afgelopen dagen meerdere berichten ontvangen van iPhone en iPad gebruikers die pop-up berichten ontvangen wanneer ze een bericht van ons op Facebook aanklikken. Dit ligt niet aan de website van RegioPurmerend.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Dit gebeurt meestal bij gebruik van de browser Safari. De pop-up kan niet worden afgesloten. Meestal gaat het over een vermeend probleem met de iPhone (iOS Crash report), over een gewonnen iPhone, het testen ervan of een ander iOS Premium Offer’.

De meldingen zijn afkomstig van oplichters die proberen mensen geld afhandig te maken of andere kwade bedoelingen hebben en worden gegenereerd door software die mogelijk draait in de geschiedenis op de iPhone of iPad.

Om dit irritante probleem te verwijderen dient u het volgende te doen:

Ga naar instellingen > Safari > Wis geschiedenis en websitedata. Controleer tevens of u ook de instelling Blokkeer Pop-ups heeft aanstaan. 

Verschillende gebruikers hebben al aangegeven dat dit helpt. Graag horen wij of dit ook voor u werkt.

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by