* Oplossing

Meldingen irritante pop-ups op iPhone en iPad

Purmerend – RegioPurmerend heeft de afgelopen dagen meerdere berichten ontvangen van iPhone en iPad gebruikers die pop-up berichten ontvangen wanneer ze een bericht van ons op Facebook aanklikken. Dit ligt niet aan de website van RegioPurmerend.

Dit gebeurt meestal bij gebruik van de browser Safari. De pop-up kan niet worden afgesloten. Meestal gaat het over een vermeend probleem met de iPhone (iOS Crash report), over een gewonnen iPhone, het testen ervan of een ander iOS Premium Offer’.

De meldingen zijn afkomstig van oplichters die proberen mensen geld afhandig te maken of andere kwade bedoelingen hebben en worden gegenereerd door software die mogelijk draait in de geschiedenis op de iPhone of iPad.

Om dit irritante probleem te verwijderen dient u het volgende te doen:

Ga naar instellingen > Safari > Wis geschiedenis en websitedata. Controleer tevens of u ook de instelling Blokkeer Pop-ups heeft aanstaan. 

Verschillende gebruikers hebben al aangegeven dat dit helpt. Graag horen wij of dit ook voor u werkt.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.