21.3 C
Purmerend
dinsdag 26 september 2023
Home* MediaTV-programma zoekt bijzondere Purmerenders

TV-programma zoekt bijzondere Purmerenders

Purmerend – Het EO-televisieprogramma ‘Geloof en een hoop liefde’ werkt aan een mooie uitzending over ons Purmerend! Hiervoor wordt er gezocht naar bijzondere en inspirerende Purmerenders. Denken jullie mee?

Iemand kan bijzonder zijn om veel verschillende redenen, bijvoorbeeld: Iemand is een markant figuur, heeft een bijzondere levenswijze, beoefent een bijzonder beroep, doet iets moois voor een ander, heeft heel veel passie voor wat hij/zij doet, verliest zich helemaal in een aparte hobby of iemand heeft iets moeilijks meegemaakt, maar gaat daar op een inspirerende manier mee om.

Aan wie moet jij denken? Wie heeft er een verhaal over Geloof, Hoop of Liefde? Wie mag niet ontbreken in een uitzending over Purmerend? Tips en reacties – bij voorkeur met een kleine toelichting – kun je sturen naar: [email protected] of laat een tip achter onder dit bericht.

Opnames vinden eind oktober plaats. De uitzending is te zien op 22 november om 17:50 uur op NPO2 (datum onder voorbehoud)
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

9 REACTIES

 1. Ineke Hilgersom is goud waard!
  Wat zij allemaal doet voor drugsverslaafden en daklozen us ongelofelijk. Ze is hun steun en toeverlaat, een schat met voor iedereen een knuf en n lief woord en vooral tijd.
  Haar eigen gezondheid cijfert ze totaal weg.
  Ze verdient een grote pluim!
  En aandacht voor al het goede werk dat ze doet!

 2. Peter van dierenwinkel Lobbes. Peter is altijd positief en kan praten als brugman op een fijn en leuke manier. Dat praten had hij niet van een vreemde. Samen met zijn vader runde hij een zaak. Totdat pa iets aan de hersenen kreeg. Steevast zit pa nog voor de dierenwinkel, maar helpen kan hij niet meer. Maar als je de zaak binnenkomt ben je er niet binnen 10 minuten weg. Altijd met een lach op het gezicht ga je de zaak uit.

 3. Ik denk toch echt aan Arie-Jan Mulder, in een mail heb ik enkele punten aangegeven.
  Succes met jullie programma

 4. Ook ik denk aan Wesley Dekker. Deze jonge man heeft het sowieso al niet makkelijk met zijn aangeboren beperking waarvoor hij al talloze keren is geopereerd, heeft na het overlijden van zijn oma waar hij een zeer fijne band mee had een eerste gedichtenbundel geschreven en nu, een half jaar na heet overlijden van zijn vader is daar een tweede bundel! Hierin geeft hij op zeer positieve wijze zijn kijk op het leven. Ik raad u in ieder geval aan dit boekje te lezen. Het heet Alleen voor jou. Overigens doet hij dit schrijven naast vrijwilligerswerk bij RTV Noord Holland en bij Zorgcentrum de Molentocht, waar hij voor ouderen mede organisator is voor menige muziek avond.

 5. Wesley Dekker een jonge schrijver dichter van 18 jaar uit purmerend. Wesley heeft zelf een aangeboren beperking maar laat zich daardoor niet hinderen. Hij is vrijwilliger in de molentocht en heeft bij RTV Purmerend inzet getoond. Wesley wil graag een baan en solliciteert zich rot. Zijn tweede gedichtenbundel is 29 september uitgekomen. Wat een doorzetter en staat altijd klaar voor anderen.

 6. Ik heb een bijzonder beroep voor mijn leeftijd. Ik ben namelijk Koster! Ik doe dit al 2 jaar met veel plezier!

 7. Martin Sikkema, die al bijna vijftien jaar met mij van het ene medische avontuur het andere in wandelt. Die liefdevol het huishouden en gezin draaiende houdt, die mij met zijn positiviteit, zijn geloof, hoop en liefde op de been houdt. Zonder dat was het mij niet gelukt door te zetten en optimistisch gebleven.
  Ik krijg altijd de complimenten voor alles wat ik heb bereikt in o.a. mijn revalidatie, maar de man er achter, de mantelzorger die zichzelf niet zo ziet, de rots in de branding, dát is degene die voor dit programma de bijzondere Purmerender is! <3

 8. Dirk Groot, die het bewustzijn over zwerfafval op de kaart zette. René Verhoogt die de strijd tegen voedselverspilling aangaat. Lies Sleep die de drijvende kracht is achter de Sinterklaasactie voor kinderen die anders geen feest hebben. Edith Merckx die ‘gewoon’ haar werk doet, maar het verschil maakt in het leven van zoveel mensen (vooral jongeren). Piet van Dijk, die al jaren de raadsvergaderingen duidt en de politiek begrijpbaar bij de kijkers in de woonkamers brengt (dankzij zijn inzet is zeker het bereik verveervoudigd!). Jemig, en zo zijn er veel meer!

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,619FansLike
2,502VolgersVolg
1,618VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
67 %
3.6kmh
100 %
di
21 °
wo
22 °
do
19 °
vr
19 °
za
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.