21.3 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
Home* Wat u schrijftHeb je het gevoel dat je soms geen keuze hebt?

Heb je het gevoel dat je soms geen keuze hebt?

Purmerend – Heb je soms het gevoel dat je geleefd wordt en dat je geen eigen keuzes kunt maken? Of zou je andere keuzes willen maken en weet je niet hoe? Doe mee met de gratis keuze5daagse op Facebook en ervaar dat je vaak meer mogelijkheden hebt dan je zelf in eerste instantie denkt.

Gratis keuze 5daagse op Facebook

In een besloten Facebookgroep kun je vanaf 31 oktober gedurende vijf dagen aan de slag met de beslissingen die jij neemt en die dus zorgen dat je je leven op een bepaalde manier leeft. Veel van de dingen die je doet, doe je bewust en nog veel meer dingen doe je onbewust. Gewoon, omdat je het nou eenmaal al jaren zo doet of omdat je het gevoel hebt dat het zo hoort. Wanneer je stil staat bij de keuzes die je maakt, in hoe je je gedraagt, welke woorden je gebruikt en wat je aan je kinderen doorgeeft aan normen en waarden bijvoorbeeld, word je je bewust van die keuzes.

Wil je iets veranderen? Dan is bewustwording stap 1

Wanneer je je bewust wordt van de dingen die je doet en dus de keuzes die je daarin maakt, dan kun je ook besluiten om het anders te gaan doen. Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor meer tijd voor jezelf en daar ook echt stappen in zetten (een oppas regelen of een schoonmaakster nemen voor een paar uur in de week) of bewuster tijd met je kinderen doorbrengen en er écht voor ze zijn tijdens die momenten in plaats van met je telefoon spelen.

Waar word jij blij van?

Welke keuzes maak je en zijn dat de dingen die bij je passen en waar je blij van wordt? Waar heb jij behoefte aan, wat zou je willen en is dat ook wat je nu doet?

Sta eens stil om bij jezelf na te gaan waar jij blij van wordt. Wanneer jij lekker in je vel zit, heb je daar zelf baat bij en zeker ook je partner en je kinderen.

Het draait om jou

Uiteindelijk draait het om jou, en de keuzes die jij maakt. Dat bepaalt hoe jij in de wereld staat, hoe anderen jou zien en hoe anderen op jou reageren. Jij bent degene die bepaalt welke keuzes je maakt en waar jij blij van wordt. ​Doe je mee? Meer informatie vind je hier: http://ldgcoaching.weebly.com/keuze-5daagse-facebook.html

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,966FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
73 %
1.8kmh
78 %
zo
22 °
ma
21 °
di
20 °
wo
20 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.