15.1 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
Home* KBOLedenbijeenkomst Katholieke Bond van Ouderen ( KBO)

Ledenbijeenkomst Katholieke Bond van Ouderen ( KBO)

Vrijdag 27 oktober 2017 houden wij weer onze maandelijkse Ledenbijeenkomst in `t Stamhuis Kerkstraat 11 – Purmerend. Aanvang 13.30 u. Zaal open 13.00 u.

Onze activiteitencommissie heeft voor deze middag het zangduo , misschien voor velen onder u bekend Gerda Govers en Frank Luiken uitgenodigd. Zij zullen op een voortreffelijke wijze hun zangkunsten laten horen. Wat zij zullen gaan brengen is een verrassing en zeker de moeite waard om deze middag wederom te bezoeken. Na de pauze gaan zij verder met hun optreden.

Aan het einde van de middag gaan wij weer onze leuke en gezellige BINGO spelen, waar natuurlijk weer die fantastische  en nuttige prijzen zijn te winnen. Uw vrienden, buren en/of kennissen zijn natuurlijk van harte welkom om deze KBO-middag eens bij te wonen, zodat zij die gezellige sfeer eens kunnen proeven en meemaken. Er is dan ook tevens gelegenheid om zich als lid aan te melden en alle inlichtingen over het lidmaatschap te laten informeren. Onze lijfspreuk “Kom Bij Ons” (KBO ) is nog steeds bekend. Hartelijk  Welkom en tot ziens.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.1 ° C
16.1 °
13.9 °
78 %
1.3kmh
100 %
wo
18 °
do
20 °
vr
21 °
za
19 °
zo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.