* KBO* Wat u schrijft

Ledenbijeenkomst Katholieke Bond van Ouderen ( KBO)

Vrijdag 27 oktober 2017 houden wij weer onze maandelijkse Ledenbijeenkomst in `t Stamhuis Kerkstraat 11 – Purmerend. Aanvang 13.30 u. Zaal open 13.00 u.

Onze activiteitencommissie heeft voor deze middag het zangduo , misschien voor velen onder u bekend Gerda Govers en Frank Luiken uitgenodigd. Zij zullen op een voortreffelijke wijze hun zangkunsten laten horen. Wat zij zullen gaan brengen is een verrassing en zeker de moeite waard om deze middag wederom te bezoeken. Na de pauze gaan zij verder met hun optreden.

Aan het einde van de middag gaan wij weer onze leuke en gezellige BINGO spelen, waar natuurlijk weer die fantastische  en nuttige prijzen zijn te winnen. Uw vrienden, buren en/of kennissen zijn natuurlijk van harte welkom om deze KBO-middag eens bij te wonen, zodat zij die gezellige sfeer eens kunnen proeven en meemaken. Er is dan ook tevens gelegenheid om zich als lid aan te melden en alle inlichtingen over het lidmaatschap te laten informeren. Onze lijfspreuk “Kom Bij Ons” (KBO ) is nog steeds bekend. Hartelijk  Welkom en tot ziens.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.