KBOWat u schrijft

Ledenbijeenkomst Katholieke Bond van Ouderen ( KBO)

Vrijdag 27 oktober 2017 houden wij weer onze maandelijkse Ledenbijeenkomst in `t Stamhuis Kerkstraat 11 – Purmerend. Aanvang 13.30 u. Zaal open 13.00 u.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Onze activiteitencommissie heeft voor deze middag het zangduo , misschien voor velen onder u bekend Gerda Govers en Frank Luiken uitgenodigd. Zij zullen op een voortreffelijke wijze hun zangkunsten laten horen. Wat zij zullen gaan brengen is een verrassing en zeker de moeite waard om deze middag wederom te bezoeken. Na de pauze gaan zij verder met hun optreden.

Aan het einde van de middag gaan wij weer onze leuke en gezellige BINGO spelen, waar natuurlijk weer die fantastische  en nuttige prijzen zijn te winnen. Uw vrienden, buren en/of kennissen zijn natuurlijk van harte welkom om deze KBO-middag eens bij te wonen, zodat zij die gezellige sfeer eens kunnen proeven en meemaken. Er is dan ook tevens gelegenheid om zich als lid aan te melden en alle inlichtingen over het lidmaatschap te laten informeren. Onze lijfspreuk “Kom Bij Ons” (KBO ) is nog steeds bekend. Hartelijk  Welkom en tot ziens.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by