13.9 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
Home* Heel EuropaLeven in de brouwerij met de Bric-a-Brac-markt in Heel Europa

Leven in de brouwerij met de Bric-a-Brac-markt in Heel Europa

Purmerend – Soms lijkt het als de zomer voorbij is, dat ook alle leuke dingen stoppen, maar niets is minder waar. Bijna elke maand in Heel Europa is namelijk de kleurrijke Bric-a-Brac-rommelmarkt te vinden.  Zaterdag 14 oktober van 11:00 tot 15:00 staan er weer diverse kramen uitgestald in de hal en de zalen van Clup in Heel Europa aan de Genuahaven in Weidevenne. (In het grote gebouw achter de hoge Melkwegbrug).

Deze rommelmarkt bezoeken is gratis en een tweedehandsje kopen is natuurlijk altijd goedkoper dan iets wat nieuw is. Bovendien vind je op dit soort rommelmarkten soms de meest unieke dingen en werk je meteen mee aan het recyclen van goede en mooie spullen.  Er is ook de mogelijkheid om zelf met een kraampje te staan.

Meer informatie hierover is te verkrijgen bij Angela Jungen, tel: 06-48496923 of e-mail: [email protected]. Heel Europa is lopend of per fiets goed te bereiken via de Melkwegbrug en het fietspad de Melkweg. Kom je niet uit Weidevenne en kom je met de auto, dan is het handig om bij de Hazepolder linksaf te gaan in verband met de bussluis.

We hopen dat het weer een gezellige marktdag wordt!Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
13.9 ° C
14.5 °
12.8 °
80 %
1.8kmh
100 %
wo
18 °
do
19 °
vr
22 °
za
16 °
zo
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.