112Purmerend

Man wegens bankpasfraude aangehouden op Meerland 

Purmerend – De man die sinds gisteren gezocht werd naar aanleiding van bankpasfraude waarbij een 82-jarige vrouw slachtoffer is geworden van zakkenrollerij, is vanmiddag rond half vier op het Meerland aangehouden.

De vrouw is op dinsdag 13 juni vermoedelijk bij het winkelcentrum de Zwanebloem in Purmerend gerold van haar portemonnee. Het slachtoffer merkte pas twee dagen later dat haar portemonnee niet meer in haar tas zat. De vrouw belde de bank om haar bankpas te laten blokkeren, echter bleek er al 600 euro van haar rekening te zijn verdwenen. Deze man zou de 600 euro hebben opgenomen.

De man ging zonder verzet mee met de politie. De man geeft zelf aan dat dit alles op een misverstand berust. De politie neemt de zaak in onderzoek en zal een verklaring van de man afnemen.

Foto’s: Rob Klaucke.

Relevant artikel:

82 jarige vrouw slachtoffer bankpasfraude

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.