Purmerend

Purmerend gasvrij op de Koemarkt

Purmerend – Aanstaande dinsdag 10 oktober kunnen bewoners en bezoekers van Purmerend op de Koemarkt een demonstratie inductiekoken bijwonen. Uiteraard kan iedereen ook proeven wat daar gemaakt wordt! De demonstratie staat in het teken van Purmerend Gasvrij. De gemeente wil van start met de energietransitie die in Nederland nodig is en start daarom met het gasvrij maken van de stad.

10 oktober is in Nederland de nationale dag van de duurzaamheid. Tijdens deze dag organiseren diverse overheden en andere partijen evenementen om te laten zien wat er allemaal al gebeurt op het gebied van de verduurzaming van ons land. Eén van de activiteiten waar Purmerend voor kiest, is de demonstratie koken op inductie. De demonstratie vindt plaats in een container die tijdens markttijden op de Koemarkt wordt geplaats.

In de container kunt u kennismaken met medewerkers van de gemeente die zich met de energietransitie bezig houden, u kunt informatie inwinnen over de inhoud van de transitie en er is ruimte en tijd om met elkaar in gesprek te gaan.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

2 commentaren

  1. Een zwaardere aansluiting op het electriciteitsnet is een showstopper voor warmtepompen. Dus eerst het vastrecht aanpassen op werkelijk verbruik, dan pas is een investering te overwegen

  2. Da’s mooi klote .
    De meeste die straks voor enorme
    (Ongevraagde) kosten komen te staan zijn dan hard aan het werk .
    En straks zegt de gemeente weer tja dan had u 10 oktober maar langs moeten komen .

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: