112Purmerend

Diefstal fiets in Purmerend

Purmerend – Toen een vrouw op donderdag 13 juli rond 14.00 uur haar fiets wilde pakken, welke zij die ochtend om 08.00 uur op de Gedempte Singelgracht had gezet, kwam zij tot de ontdekking dat deze er niet meer stond.

Update 11/10/2017 23:20 uur: verdachte is bekend!

Fietsdievegge meldt zich op politiebureau

De eigenaresse had haar fiets ’s morgens tegen een fietsenrek aangezet en vervolgde haar weg. Op camerabeelden is een vrouw te zien die rond 09.50 haar fiets naast de fiets van het slachtoffer zet. De vrouw heeft opvallend veel interesse voor de fiets. Na een kleine vijf minuten besluit de vrouw de fiets te pakken en fietst hierop weg. Meer dan vermoedelijk heeft de eigenaresse van de fiets het kettingslot ’s morgens niet goed aan het fietsenrek én haar fiets vastgemaakt.

De fiets ziet er als volgt uit;

-Batavus, type Diva;
-Roze/zalm;
-Kettingslot;
-Fietsenrek voorop;
-Fietsenrek achterop.

Op camerabeelden is ook te zien dat de vrouw die de fiets steelt, rond 14.40 uur weer terug is en haar eigen fiets meeneemt.

Herkent u deze vrouw? Neem dan contact op met de politie op de bekende telefoonnummers of gebruik het tipformulier van de politie.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.