11.2 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home112Diefstal fiets in Purmerend

Diefstal fiets in Purmerend

Purmerend – Toen een vrouw op donderdag 13 juli rond 14.00 uur haar fiets wilde pakken, welke zij die ochtend om 08.00 uur op de Gedempte Singelgracht had gezet, kwam zij tot de ontdekking dat deze er niet meer stond.

Update 11/10/2017 23:20 uur: verdachte is bekend!

Fietsdievegge meldt zich op politiebureau

De eigenaresse had haar fiets ’s morgens tegen een fietsenrek aangezet en vervolgde haar weg. Op camerabeelden is een vrouw te zien die rond 09.50 haar fiets naast de fiets van het slachtoffer zet. De vrouw heeft opvallend veel interesse voor de fiets. Na een kleine vijf minuten besluit de vrouw de fiets te pakken en fietst hierop weg. Meer dan vermoedelijk heeft de eigenaresse van de fiets het kettingslot ’s morgens niet goed aan het fietsenrek én haar fiets vastgemaakt.

De fiets ziet er als volgt uit;

-Batavus, type Diva;
-Roze/zalm;
-Kettingslot;
-Fietsenrek voorop;
-Fietsenrek achterop.

Op camerabeelden is ook te zien dat de vrouw die de fiets steelt, rond 14.40 uur weer terug is en haar eigen fiets meeneemt.

Herkent u deze vrouw? Neem dan contact op met de politie op de bekende telefoonnummers of gebruik het tipformulier van de politie.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.2 ° C
12.3 °
10 °
72 %
0.9kmh
100 %
do
17 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °
ma
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.