4.5 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
Home* Wat u schrijftGratis e-boek: ontdek jouw mogelijkheden

Gratis e-boek: ontdek jouw mogelijkheden

Je hebt vaak meer mogelijkheden dan je denkt.

Ken je dat gevoel? Dat jouw leven voor je bepaald wordt en dat je zelf weinig te kiezen hebt? Veel van de dingen die we doen op een dag doen we voor of door anderen. En dat is natuurlijk prima, zolang dat goed voelt. Als het begint te knagen, is het handig om daar eens bij stil te staan en misschien andere keuzes te maken.

We nemen nogal wat beslissingen op een dag

Als we er van uit gaan dat al het gedrag dat we vertonen vooraf wordt gegaan door een keuze om dat gedrag te gaan vertonen, dan nemen we nogal wat beslissingen op een dag.

In de loop van een dag kun je rustig zijn, boos worden, discussies aangaan of juist uit de weg. Je kunt ervoor kiezen om te gaan sporten of juist niet, of om bepaalde woorden te gebruiken wanneer je met iemand in gesprek bent. Dit is een kleine greep uit de keuzes die je zoal kunt maken.

Veel van de dingen die we doen, doen we omdat we het al jaren zo doen of omdat we denken dat het zo hoort. Wat beïnvloedt de dingen die jij op een dag doet? Op basis waarvan besluit jij om iets wel of juist niet te doen?

Ga aan de slag met het gratis e-boek en word je bewust van jouw keuzemogelijkheden

Het e-boek ‘Jouw keuzes’ laat je bewust stil staan bij de dingen die jij doet. Je gaat bijvoorbeeld nadenken over waar je blij van wordt, wat je meegeeft aan je kinderen in normen en waarden, welke woorden je gebruikt en hoe je sommige dingen ook anders zou kunnen doen.

Waar word jij blij van?

Welke keuzes maak je en zijn dat de dingen die bij je passen en waar je blij van wordt? Waar heb jij behoefte aan, wat zou je willen en is dat ook wat je nu doet?

Wanneer jij lekker in je vel zit, heb je daar zelf baat bij en zeker ook je partner en je kinderen.

Het draait om jou

Uiteindelijk draait het om jou, en de keuzes die jij maakt. Dat bepaalt hoe jij in de wereld staat, hoe anderen jou zien en hoe anderen op jou reageren. Jij bent degene die bepaalt welke keuzes je maakt en waar jij blij van wordt. ​Vraag het gratis e-boek aan en ga aan de slag: https://ldgcoaching.weebly.com/ebook.htmlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.5 ° C
6.1 °
3.3 °
78 %
0.5kmh
100 %
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
15 °
zo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.