* Social media

Grootschalige storing Facebook en Instagram

Wereldwijd – De sociale netwerken Instagram en Facebook zijn getroffen door een storing. Veel mensen kunnen de apps niet gebruiken. Ook via de desktop is geen inlog mogelijk. Hiervan wordt melding gedaan op storingswebsite Allestoringen.nl. Sinds ongeveer 17 uur stromen er honderden meldingen binnen. Beide diensten zijn onderdeel van Facebook.

Wereldwijd zijn echter veel mensen die aangeven last te ondervinden, maar niet iedereen heeft er last van.

Op de desktop krijgen veel mensen een wit scherm. Op de mobiel wil het soms nog wel lukken maar dan is het niet mogelijk om reacties te plaatsten.

Ook de laatste berichten van RegioPurmerend zijn niet op de sociale media website gepubliceerd. Dit zal na de storing worden verholpen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.