Fietsdievegge meldt zich op politiebureau

Purmerend – Een 44-jarige vrouw uit Purmerend heeft zich donderdagochtend, 12 oktober 2017, gemeld op het politiebureau nadat zij zichzelf herkende op beelden waarop te zien is hoe de vrouw een fiets steelt. Zij wordt verhoord als verdachte.

De oproep die RegioPurmerend plaatste ging op social media rond. Al snel kwam er een naam binnen via verschillende facebookgroepen en via de WhatsApp van RegioPurmerend. Daarom is gisteravond direct besloten de beelden van de vrouw op onze website onherkenbaar te maken.

In het opsporingsprogramma Bureau NH werd woensdagmiddag aandacht besteed aan de fietsendiefstal die op donderdag 13 juli plaatsvond. Op camerabeelden is te zien dat de Purmerendse haar fiets neerzet op de Gedempte Singelgracht en vervolgens veel interesse heeft voor een andere fiets. Na een kleine vijf minuten besluit de vrouw deze fiets mee te nemen. De eigenaresse van de fiets ontdekte de diefstal enkele uren later en deed aangifte van de diefstal.

De beelden van de verdachte zijn inmiddels verwijderd van de website van de politie en zullen ook gewist worden uit de uitzending van Bureau NH.

Relevant artikel:

Diefstal fiets in Purmerend

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt