9.9 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
Home* Goede doelenKanker kansloos maken met spaarpunten en tegoedbonnen

Kanker kansloos maken met spaarpunten en tegoedbonnen

Nederland – De SpaarPuntenbank is een nieuwe actie gestart voor de Daniel den Hoed Stichting. Alle inwoners van Nederland worden massaal gevraagd om hun spaarpunten, tegoedbonnen en/of cadeaubonnen in te leveren bij de Daniel den Hoed Stichting.

Met deze spaarpunten en bonnen worden producten verkregen, welke verkocht zullen worden. De opbrengst van de verkochte producten komt voor de volle 100% ten goede aan de Daniel den Hoed Stichting, waarmee baanbrekend kankeronderzoek gesteund wordt.

Help u ook mee?

Stuur uw spaarpunten, tegoedbonnen en/of cadeaubonnen op en help mee kanker kansloos te maken! U hoeft geen postzegel te plakken.

Daniel den Hoed Stichting
Antwoordnummer 55
3000 WB Rotterdam  

De SpaarPuntenbank

De SpaarPuntenbank is een organisatie die spaarpunten inzamelt van o.a. Douwe Egberts, Pickwick, AH (Perla), tegoedbonnen, zegeltjes en cadeaubonnen. Met de ingeleverde spaarpunten, tegoedbonnen en/of cadeaubonnen worden gratis producten verkregen, welke zullen worden verkocht. De opbrengst van de verkochte producten komt voor de volle 100% ten goede aan de Daniel den Hoed Stichting.

Daniel den Hoed Stichting: Samen maken we kanker kansloos

De grootste wens van de Daniel den Hoed Stichting is het overwinnen van kanker. Daar dragen zij aan bij door baanbrekend kankeronderzoek te steunen in het Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland! Onderzoek zorgt ervoor dat steeds meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert.

Het doel van de Daniel den Hoed Stichting: iedere patiënt een eigen unieke behandeling met het juiste medicijn, in de juiste dosis, op het juiste moment en voor de juiste duur voor een maximaal resultaat. Website: www.danieldenhoedstichting.nl

Meer informatie?

Voor informatie en vragen kunt u terecht bij de SpaarPuntenBank, telefoonnummer 06 – 41 03 58 72 of bij de Daniel den Hoed Stichting, telefoonnummer 010 – 703 23 81.

Foto: Beeldbank Daniel den Hoed



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,850FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
9.9 ° C
11.1 °
8.9 °
74 %
5.4kmh
75 %
do
10 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.