12.5 C
Purmerend
vrijdag 29 maart 2024
Home* Cultuurhuis WherelantIn de sfeer van De Stijl: wandelen en schilderen 

In de sfeer van De Stijl: wandelen en schilderen 

KUNSTGENOTEN in beweging organiseert donderdag 19 oktober van 09.30 tot 12.30 uur een bijzonder activiteit in het centrum van Purmerend. Vandaag staat De Stijl op het programma in samenwerking met een gids van ’t Gilde. Het programma start met een korte wandeling over de Koemarkt. U komt zo meer te weten over deze kunstbeweging en de uit Purmerend afkomstige  De Stijl-architect J.J.P. Oud. Daarna volgt een aquarel schilderworkshop waarbij u in de huid kruipt van deze stijl. Uw kunstwerk mag uiteraard meteen mee naar huis. 

Elke donderdagochtend een activiteit voor senioren
KUNSTGENOTEN in beweging, organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het programma vindt u op de website www.evean.nl. Heeft u geen vervoer maar wilt u wel graag komen? Neem dan contact met ons op, wij kijken samen naar een oplossing. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd.

Aanmelden en meer informatie
Deze workshop vindt plaats op donderdag 12 oktober 2017 van 09.30 tot 12.30 uur op de Koemarkt in Purmerend. U bent om 09:30 uur welkom in Brenda’s petit café op de Koemarkt 40 waar Kunstgenoten u het eerste kopje koffie/thee aanbiedt. Het is een vol programma, gaarne op tijd aanwezig. De kosten zijn € 5,- welke u ter plekke contant afrekent. U dient zich aan te melden via mail [email protected] of telefonisch via nummer 088-3833397.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,850FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
12.5 ° C
13.5 °
11.6 °
71 %
1.3kmh
94 %
vr
14 °
za
16 °
zo
12 °
ma
8 °
di
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.