PurmerendSport

Bettine Vriesekoop geeft tafeltennisclinic

Purmerend – Woensdag 25 oktober om 14.00 uur zal de wethouder van sport, Roald Helm samen met Bettine Vriesekoop, het startschot geven voor het project “Tafeltennis beweegt”.

Dit landelijke project, opgezet door de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) in samenwerking met Bettine Vriesekoop, is gericht op verbetering of herstel van de gezondheid. Tafeltennis is bij uitstek geschikt om te werken aan de gezondheid. Onderzoek heeft uitgewezen dat racketsporten een positieve bijdrage leveren aan de levensverwachting.

Het evenement start om 14.00 uur en iedereen is hierbij uitgenodigd om aanwezig te zijn in het “tafeltennisdome”  aan de J.P. Sweelinckstraat 4a te Purmerend.

Dit evenement wordt georganiseerd door Tafeltennisvereniging Het Nootwheer in samenwerking met Spurd en de NTTB.

Meer informatie over Bettine Vriesekoop: https://nl.wikipedia.org/wiki/Bettine_Vriesekoop

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.