Concert Herfstkleuren in Edam

CONCERT HERFSTKLEUREN IN DE H. NICOLAASKERK EDAM

Op zondag 29 oktober organiseert Cantate Domino weer een prachtige concertmiddag in de H. Nicolaaskerk. U kunt tijdens deze middag genieten van de Hoornse Brassband, het Boboli Ensemble uit Purmerend en de koren Voices Santé en Cantate Domino uit Edam. De Hoornse Brassband bestaat al heel wat jaren en staat onder de bevlogen leiding van Gertjan Loot. Als deze brassband speelt straalt het plezier en enthousiasme van hen af en swingt het de kerk uit! Het Boboli Ensemble bestaat uit vier professionele zangers die prachtige klassieke liederen uit uiteenlopende stijlperiodes ten gehore zullen brengen. Pop-musicalkoor Voices Santé staat onder enthousiaste leiding van Agnes Kauffman en wordt begeleid door pianist Mary Koer. Het koor zal deze middag medleys uit twee bekende musicals, ‘Les Miserables’ en ‘The Phantom of the Opera’, zingen. En natuurlijk zal ook het organiserend koor, Cantate Domino, een aantal liederen gaan zingen, zoals het prachtige Halleluia van Händel en het Ave Maria van Caccini. Ook dit koor staat onder leiding van Agnes Kauffman en de pianist van het koor is de Volendamse Ringo Maurer. Als slotakkoord zingen de koren gezamenlijk, begeleid door de brassband, een tweetal liederen: Locus Iste (A.Bruckner, 1824-1896) en Sosbach Fach, een van de bekendste en meest gezongen Welshe volksliederen.

De leden van Cantate Domino hebben er veel zin in en nodigen u dan ook van harte uit!

 

Zondag 29 oktober in de H. Nicolaaskerk, Voorhaven 124 Edam

Aanvang 14.00 uur     Toegang € 8,-

In de pauze is er verkoop van koffie/thee met diverse soorten (zelfgebakken) cake.

Voor meer info en kaartverkoop: agneskauffman@yahoo.co.uk of christine.vreeswijk@quicknet.nl (06 18167991)

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt