Purmerend

Halloween feest bij Speelkraam

Purmerend – Zaterdag 28 oktober is Speeltuin de Speelkraam in het Leeghwaterpark van 10.00 tot 20.30 uur geopend. Zij vieren dan het ons bekende halloween feest. Vanaf 16.00 uur kunnen de kinderen geschminkt worden en is er iets moois te knutselen.

Een lieve Voorleesheks leest een verhaal voor. Om 18.00 uur is er een gezellige Mini-Disco. Zodra het donker is zal de speeltuin prachtig verlicht zijn. Neem je eigen lampion mee. Heb je die niet dan is deze eventueel ook bij de Speelkraam te koop en loop om 20.00 uur mee in een Lampionnenoptocht door de speeltuin. Deze avond verkopen wij Suikerspinnen, Broodjes Worst en Hamburgers.

Kom leuk verkleed en speel spannend in het donker. De hele Herfstvakantie is de Speelkraam geopend van 10.00 tot 17.00 uur!! Bij slecht weer zijn wij gesloten.

Foto’s: Rob Klaucke

Impressie halloween feest 2016:

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.