Purmerend

Halloween feest bij Speelkraam

Purmerend – Zaterdag 28 oktober is Speeltuin de Speelkraam in het Leeghwaterpark van 10.00 tot 20.30 uur geopend. Zij vieren dan het ons bekende halloween feest. Vanaf 16.00 uur kunnen de kinderen geschminkt worden en is er iets moois te knutselen.

Een lieve Voorleesheks leest een verhaal voor. Om 18.00 uur is er een gezellige Mini-Disco. Zodra het donker is zal de speeltuin prachtig verlicht zijn. Neem je eigen lampion mee. Heb je die niet dan is deze eventueel ook bij de Speelkraam te koop en loop om 20.00 uur mee in een Lampionnenoptocht door de speeltuin. Deze avond verkopen wij Suikerspinnen, Broodjes Worst en Hamburgers.

Kom leuk verkleed en speel spannend in het donker. De hele Herfstvakantie is de Speelkraam geopend van 10.00 tot 17.00 uur!! Bij slecht weer zijn wij gesloten.

Foto’s: Rob Klaucke

Impressie halloween feest 2016:

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by