EvenementPurmerend

Moods – Pink Floyd Tribute Band zaterdag 28 oktober in P3

Purmerend – Moods is een coverband die gevormd is door muzikanten uit Purmerend en omgeving. Al sinds de jaren 80 maken zij in een wisselende samenstelling muziek met elkaar. Eind 2014 besloten ze als Pink Floyd Tribute Band verder te gaan. Ze zijn een project gestart met als doel “Dark side of the Moon” te kunnen uitvoeren.

Na een ronde goede optredens met als klap op de vuurpijl een goed ontvangen optreden in P3, besloot de band verder te gaan en andere nummers te gaan spelen van de legendarische band Pink Floyd. Onder andere nummers als ‘Shine On’, ‘Wish you were here’, ‘Hey you’, ‘Comfortably numb’, ‘Another brick in the Wall’ en ‘Sorrow’ staan op hun setlijst.

De band Moods bestaat uit gitarist/zanger Peter van Dijk, saxofonist/zanger Joost van de Wal, zanger Clemens Roosendaal en de zangeressen Danielle van Zelst en Ilone Kops, slaggitarist Rene van Erp, bassist Marco van Riessen, drummer Harold Visser en toetsenist Marcel Visser.

Op zaterdag 28 oktober staat de band op het podium in P3. Kaarten voor deze avond zijn te koop via de website en in de Primera.

Moods – Pink Floyd Tribute Band, zaterdag 28 oktober, aanvang 21:15 uur, Kaartverkoop €9,20 (inc fee), Pop- & Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend. www.p3purmerend.nl 

Foto: aangeleverd.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.