14.2 C
Purmerend
donderdag 23 mei 2024
Home* Spurd LeeghwaterbadPeuterGym goed en leuk voor kindje en (groot)ouder

PeuterGym goed en leuk voor kindje en (groot)ouder

Purmerend – Voor (groot)ouder én kindje is PeuterGym een ontspannende en leerzame gezamenlijke activiteit. Peuters genieten van bewegen en aandacht. De deskundige begeleidster van Spurd kiest oefeningen die peuter en (groot)ouder stimuleren samen actief te zijn. Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen in de groepen beschikbaar, een proefles is mogelijk en gratis. 

PeuterGym is geschikt voor peuters vanaf twee jaar, die kunnen lopen. Spelmaterialen als hoepel, ring, bank, springkast, bal en mat dagen de peuters uit bewegen te oefenen. Kindermuziek maakt de sfeer compleet om samen in een kleine groep te gymmen, sportief spelen en zingen. De peuters genieten van de aandacht en van het bewegen. Niet alleen moeders en oma’s komen naar PeuterGym, ook steeds meer opa’s en vaders komen met de peuter.

Elke maandag, woensdag en donderdag is er in Purmerend van 10.00 uur tot 11.00 uur PeuterGym. De les is maandag in sportzaal Sportlaan in Overwhere, woensdag in sportzaal Gangeslaan in Weidevenne en donderdag in sportzaal Yellowstone, ook in Weidevenne.

PeuterGym bevordert de ontwikkeling van de motoriek van peuters. In alle groepen PeuterGym zijn op dit moment enkele plaatsen voor nieuwe peuters beschikbaar. Een gratis proefles aanvragen voor uw (klein)kind kan telefonisch maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur of per e-mail via [email protected]. Een les van een uur kost € 4,75 en betaling gebeurt kort na de inschrijving door automatische incasso voor vijftien lessen. Als de cursus vol is kan Spurd uw kindje op een wachtlijst plaatsen.

Foto: aangeleverd Spurd.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
14.2 ° C
14.5 °
13.9 °
78 %
4kmh
35 %
do
18 °
vr
18 °
za
19 °
zo
20 °
ma
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.