* Spurd LeeghwaterbadPurmerend

PeuterGym goed en leuk voor kindje en (groot)ouder

Purmerend – Voor (groot)ouder én kindje is PeuterGym een ontspannende en leerzame gezamenlijke activiteit. Peuters genieten van bewegen en aandacht. De deskundige begeleidster van Spurd kiest oefeningen die peuter en (groot)ouder stimuleren samen actief te zijn. Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen in de groepen beschikbaar, een proefles is mogelijk en gratis. 

PeuterGym is geschikt voor peuters vanaf twee jaar, die kunnen lopen. Spelmaterialen als hoepel, ring, bank, springkast, bal en mat dagen de peuters uit bewegen te oefenen. Kindermuziek maakt de sfeer compleet om samen in een kleine groep te gymmen, sportief spelen en zingen. De peuters genieten van de aandacht en van het bewegen. Niet alleen moeders en oma’s komen naar PeuterGym, ook steeds meer opa’s en vaders komen met de peuter.

Elke maandag, woensdag en donderdag is er in Purmerend van 10.00 uur tot 11.00 uur PeuterGym. De les is maandag in sportzaal Sportlaan in Overwhere, woensdag in sportzaal Gangeslaan in Weidevenne en donderdag in sportzaal Yellowstone, ook in Weidevenne.

PeuterGym bevordert de ontwikkeling van de motoriek van peuters. In alle groepen PeuterGym zijn op dit moment enkele plaatsen voor nieuwe peuters beschikbaar. Een gratis proefles aanvragen voor uw (klein)kind kan telefonisch maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur of per e-mail via vitaliteit@spurd.nl. Een les van een uur kost € 4,75 en betaling gebeurt kort na de inschrijving door automatische incasso voor vijftien lessen. Als de cursus vol is kan Spurd uw kindje op een wachtlijst plaatsen.

Foto: aangeleverd Spurd.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....