Gedicht van Wesley: kijk in mijn ogen

Kijk in mijn ogen, zie mijn verdriet
Voel de eenzaamheid, voel de pijn
Kijk in mijn ogen en zie de zon
Het leven een groot feest
Kijk in mijn ogen, leef met de dag
Leef, droom, lach

Wesley: “De achterliggende gedachten achter deze tekst / dit gedicht uit mijn bundel Ogen als spiegels is dat je ondanks negatieve ervaringen / teleurstellingen door moet blijven gaan en de mooie kanten van het leven moet blijven inzien.”

Alleen voor jou is Dekkers tweede bundel. Wederom verrast hij met een intrigerende combinatie van gedichten en persoonlijke teksten. In deze collectie haalt Dekker herkenbare en uiteenlopende thema’s aan, zoals vriendschap en liefde. Met een originele en persoonlijke kijk neemt Dekker ons vervolgens mee in zijn ‘gebruiksaanwijzing’ voor het hedendaagse bestaan. Alleen voor jou staat voor levenslust en doorzettingsvermogen.

Over Wesley

Wesley Dekker is weer helemaal terug met zijn nieuwe bundel. Zijn eerste boek, Ogen als spiegels, kwam in 2016 uit. Dekker schrijft verhalen en columns voor meerdere bladen en doet ook al geruime tijd vrijwilligerswerk bij diverse organisaties, binnen en buiten Purmerend. Hij maakt in zijn korte verhalen en gedichten onder andere gebruik van wat hij in zijn eigen leven heeft meegemaakt, hoe hij de wereld bekijkt en hoe hij de wereld een stukje mooier hoopt te maken.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt