* Bijzonder* Uniek

Eiland te koop in het Wormer- en Jisperveld

Jisp – Voor bijna 70.000 euro is het van u. Een eiland in het Wormer- en Jisperveld. Aan de rand van het dorpje Jisp ligt een uitsluitend per boot bereikbaar onbewoond eiland van 6230 vierkante meter dat rust, uitzicht en vrijheid garandeert. 

Vissen, varen, spelen, kamperen op uw eigen onbewoonde eiland…. Hoe uniek wilt u het hebben!

De kavel is alleen per boot bereikbaar dus rust, uitzicht en vrijheid zijn hier absoluut gegarandeerd. Ook de buurman, de enige en laatste varende Boer in Nederland, zet zijn koeien nog wekelijks met de boot over op de vele eilanden in het natuurgebied.

Het eiland is rondom voorzien van een walbeschoeiing wat het onderhoud vereenvoudigd en het zogenaamde afkalven van de kavel tegengaat.

Kijk voor meer informatie op: https://www.funda.nl/koop/jisp/object-49321692-molenpad/

Foto’s: Funda

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.