112Purmerend

Purmerender breekt in en springt uit raam

Purmerend – Getuigen hebben zaterdag rond 01.30 uur een inbreker ontdekt in een woning aan het Lepelaarpark in Purmerend. Agenten besloten de woning binnen te gaan.

Hierop besloot de inbreker uit het raam van de eerste verdieping naar beneden te springen. Direct ging de verdachte er vandoor. De man kwam niet ver. Agenten wisten de inbreker na een korte achtervolging aan te houden.

De aangehouden verdachte is een 47-jarige man uit Purmerend. De politie onderzoekt de inbraak.

De wijkagenten uit de Overwhere schrijven op hun Facebookpagina het volgende:

“Dan hoor je ‘s-nachts geluiden bij de buren waarvan jij zeker weet dat ze op vakantie zijn. Je belt de politie en die gaan direct met meerdere eenheden ter plaatse. Wij omsingelen het pand en zetten op tactische plekken de boel af.
Eenmaal bij de woning zien de collega’s aan de achterzijde van de woning een verbroken raam. Op dat moment springt een inbreker, aan de voorzijde van de woning, uit het raam recht in de armen van onze collega’s. BAM. Dan kun je zo een getuige alleen maar belonen natuurlijk.

Weer een inbreker minder in de Overwhere…

Complimenten…”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.