9.5 C
Purmerend
zondag 10 december 2023
Home* Cultuurhuis WherelantSamen smartlappen zingen (65+)

Samen smartlappen zingen (65+)

KUNSTGENOTEN in beweging organiseert op donderdag 9 november van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant een gezellige en muzikale activiteit voor senioren (65+). Na de succesvolle smartlappenworkshop met Joki Beerendonk, neemt zangeres Gillyan, bekend van vele activiteiten in Purmerend, u deze ochtend al zingend mee naar de Amsterdamse Grachten, naar Brandend Zand of Bij ons in de Jordaan. Kent u ze allemaal nog?

Smartlappen zingen

Een ochtend lekker meedeinen, een polonaise wandelen, neuriën of uit volle borst meezingen met behulp van een zangbundel? Het kan en mag allemaal! Zangervaring is beslist niet nodig. We maken er met zijn allen een hele gezellige ochtend van! Een lekker kopje koffie/thee met een bijbehorende lekkernij hoort er vanzelfsprekend bij.

Elke donderdagochtend een activiteit voor senioren

KUNSTGENOTEN in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het programma vindt u op de website www.evean.nl/cursussen.  Op de speciale Facebookpagina van KUNSTGENOTEN in beweging krijgt u een indruk van eerdere workshops. Heeft u geen vervoer maar wilt u wel graag komen? Neem dan contact met ons op, wij kijken samen naar een oplossing. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd.

Aanmelden en meer informatie

De zangactiviteit vindt plaats op donderdag 9 november van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. U bent vanaf 09.30 uur welkom. Uw bijdrage van € 5,- betaalt u contant voor aanvang van de activiteit. U dient zich aan te melden via mail [email protected] of telefonisch via nummer 088-3833397.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,524VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
9.5 ° C
10.6 °
8.9 °
76 %
11.6kmh
89 %
zo
11 °
ma
10 °
di
9 °
wo
9 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.