* Cultuurhuis Wherelant

Samen smartlappen zingen (65+)

KUNSTGENOTEN in beweging organiseert op donderdag 9 november van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant een gezellige en muzikale activiteit voor senioren (65+). Na de succesvolle smartlappenworkshop met Joki Beerendonk, neemt zangeres Gillyan, bekend van vele activiteiten in Purmerend, u deze ochtend al zingend mee naar de Amsterdamse Grachten, naar Brandend Zand of Bij ons in de Jordaan. Kent u ze allemaal nog?

Smartlappen zingen

Een ochtend lekker meedeinen, een polonaise wandelen, neuriën of uit volle borst meezingen met behulp van een zangbundel? Het kan en mag allemaal! Zangervaring is beslist niet nodig. We maken er met zijn allen een hele gezellige ochtend van! Een lekker kopje koffie/thee met een bijbehorende lekkernij hoort er vanzelfsprekend bij.

Elke donderdagochtend een activiteit voor senioren

KUNSTGENOTEN in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het programma vindt u op de website www.evean.nl/cursussen.  Op de speciale Facebookpagina van KUNSTGENOTEN in beweging krijgt u een indruk van eerdere workshops. Heeft u geen vervoer maar wilt u wel graag komen? Neem dan contact met ons op, wij kijken samen naar een oplossing. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd.

Aanmelden en meer informatie

De zangactiviteit vindt plaats op donderdag 9 november van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. U bent vanaf 09.30 uur welkom. Uw bijdrage van € 5,- betaalt u contant voor aanvang van de activiteit. U dient zich aan te melden via mail [email protected] of telefonisch via nummer 088-3833397.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.