6.4 C
Purmerend
zaterdag 20 april 2024
Home* advertiorialLaat gratis een Body Scan Maken

Laat gratis een Body Scan Maken

Op donderdag 9 november organiseert Body Control Totaal een Body Scan Dag, op deze dag kan je een gratis Body Scan laten maken. Je bent van 10.00 tot 21.00 uur van harte welkom.

Body Control Totaal biedt een totaalpakket aan, voor zowel mannen en vrouwen, als het gaat om verantwoord afvallen, afslanken en figuurcorrectie. Dit gebeurd onder professionele begeleiding, met behulp van onze afslanksystemen en het gezondheidsprogramma De Eetlijn.

 De Eetlijn

Ben je al lange tijd op zoek naar een GEZONDE(re) manier van leven? Heb je vage klachten die maar niet overgaan? Wil je een GE­ZOND(er) gewicht? Ben je op zoek naar informatie over goe­de voeding?

Is je cholesterol te hoog, zit je al aan de medicatie en wil je daar van af? Of gebruik je andere medicatie? Bijv. voor je bloeddruk? Voor di­abetes? Heb je vaak hoofd­pijn of slaap je slecht?

Of heb je geen klachten of overgewicht maar vind je het gewoon belangrijk om gezond bezig te zijn?

Ben je niet helemaal fit of alléén maar moe moe moe??? Snap je niet waar­door dit allemaal komt? En wil je weer gaan bruisen van energie? Stop dan nu met zoeken, want De Eet­lijn zou dan precies kunnen zijn waar je naar op zoek bent!

Gratis Body Scan

Een Body Scan is een belangrijk hulpmiddel voor mensen die af willen slanken. Hierin wordt het gewicht bepaald, met daarbij de onderverdeling van o.a. vet, spieren, en vocht, alsmede het BMI en BMR.

Op 9 november kun je een gratis body scan laten maken. Op deze dag zijn er nog meer interessante aanbiedingen.

Je kan de Body Scan laten maken bij Body Control Totaal, Noordeinde 95, 1121 AC Landsmeer. Graag van te voren aanmelden dit kan via de mail [email protected] of te bellen naar 020-4824530.

We vinden het fantastisch als je komt en vraag gerust je man/vrouw, vader/moe­der, opa/ oma, oom/tante, schoonvader/ schoonmoe­der, zoon/dochter, vriend/ vriendin, buurman/buur­vrouw mee. Deze dag is voor iedereen!

 Meer weten?

Ben je benieuwd wat Body Control Totaal voor jou kan betekenen? Meld je dan nu aan voor de Body Scan Dag, of maak een afspraak voor een introductie gesprek. Voor meer informatie kijk op www.bodycontroltotaal.nl



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.4 ° C
7.2 °
5.5 °
79 %
4.9kmh
96 %
za
8 °
zo
10 °
ma
9 °
di
9 °
wo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.