Mannen met bivakmutsen op aangehouden

politie

Purmerend – In de nacht van maandag op dinsdag kregen agenten via de meldkamer een verdachte situatie door op de Van IJsendijkstraat (industrieterrein de Koog).

Twee mannen met bivakmutsen op parkeerden hun auto voor een bedrijf, stapten uit en renden richting de Sportlaan. Agenten zetten de wijk af en hielden het voertuig in de smiezen. Even laten komt het tweetal terug met twee andere mannen. De agenten achtervolgden de auto en zetten deze aan de kant op de Provincialeweg N244 aan om de vier inzittenden te controleren. De politie doorzocht het voertuig en rook een sterke henneplucht.

Agenten troffen kleding aan met hennepresten. De vier verdachten, twee van 28 jaar en een 39-jarige uit Amsterdam en een 26 jarige man uit Zaandam zijn aangehouden op verdenking van het plegen van voorbereidingshandelingen inzake de Opiumwet. Het viertal is inmiddels heengezonden.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*