112Purmerend

Mannen met bivakmutsen op aangehouden

Purmerend – In de nacht van maandag op dinsdag kregen agenten via de meldkamer een verdachte situatie door op de Van IJsendijkstraat (industrieterrein de Koog).

Twee mannen met bivakmutsen op parkeerden hun auto voor een bedrijf, stapten uit en renden richting de Sportlaan. Agenten zetten de wijk af en hielden het voertuig in de smiezen. Even laten komt het tweetal terug met twee andere mannen. De agenten achtervolgden de auto en zetten deze aan de kant op de Provincialeweg N244 aan om de vier inzittenden te controleren. De politie doorzocht het voertuig en rook een sterke henneplucht.

Agenten troffen kleding aan met hennepresten. De vier verdachten, twee van 28 jaar en een 39-jarige uit Amsterdam en een 26 jarige man uit Zaandam zijn aangehouden op verdenking van het plegen van voorbereidingshandelingen inzake de Opiumwet. Het viertal is inmiddels heengezonden.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.