* Wat u schrijft

Samen ontbijten bij obs De Delta

Purmerend – Gezellig samen ontbijten met je klasgenoten. Dat deden de kinderen van obs De Delta uit de Purmer-Zuid afgelopen dinsdag 7 november. De leerlingen genoten van het brood, de appels, komkommers en nog meer gezonde hapjes. De school sloot hiermee aan op de Nationale Schoolontbijtweek.

Het thema was ‘Gezond ontbijten is geen kunst!’ en verwijst ook naar het Jeugdcultuurfonds, dit jaar het goede doel van het Nationaal Schoolontbijt.

Het Jeugdcultuurfonds laat, samen met het Jeugdsportfonds, kinderen uit gezinnen waar minder geld is kunst, cultuur en sport beleven.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.