PolitiekPurmerend

Thijs Kroese lijsttrekker PvdA Purmerend

Purmerend – Thijs Kroese is gekozen tot lijsttrekker van de Partij van de Arbeid voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Op plaats twee staat Natalie Saaf, gevolgd door Jeroen Adolfs.

Dinsdag 7 november hebben de leden van de PvdA Purmerend de lijst vastgesteld. Op plek vier staat de eerste nieuwkomer, Paul Khoe. De top zes wordt gecompleteerd door Sanda van Dam en Els van Loenen.

Thijs Kroese is blij met de uitverkiezing. ‘Ik voel me vereerd dat ik de Partij van de Arbeid tijdens de verkiezingscampagne mag leiden en samen met de andere kandidaten ga ik mijn stinkende best doen om een mooi resultaat te behalen.’

Hij is er van overtuigd dat de manier waarop de PvdA de afgelopen vier jaar oppositie voerde de Purmerenders aanspreekt. ‘Alleen maar nee roepen en overal tegen zijn, is niet de manier waarop wij willen werken. We waren kritisch als dat nodig was, maar hebben altijd constructief meegedacht met voorstellen van het college. Het belang van Purmerend en onze inwoners stond en staat altijd voorop. En we behalen ook resultaten. Onlangs nog hebben we voor elkaar gekregen dat de eigen bijdrage van de WMO wordt verlaagd. Dat is iets waar veel Purmerenders baat bij hebben.’

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.