PurmerendSport

Sportgala in theater de Purmaryn live op RTV Purmerend

Purmerend – Vrijdag 19 januari is er in theater de Purmaryn het sportgala met de uitreiking van vier Purmerendse Sport Awards 2017. Een jury en het aantal stemmen van het publiek bepalen dan wie zich sportteam, sportvrouw, sportman en aangepaste sporter 2017 in Purmerend mogen noemen.

Lokale omroep RTV Purmerend is samen met de Sportraad Purmerend en Spurd bezig met de voorbereidingen van de verkiezingen én de uitzending van de uitreiking van de Sport Awards Purmerend. De Sportraad reikt tijdens het sportgala de aanmoedigingsprijs uit aan een talentvolle sporter.

Het nomineren van kandidaten voor de Sport Awards kan vanaf zondag 19 november tot en met zondag 3 december 2017. In de week voorafgaand aan de uitzending van het sportgala kan iedereen stemmen op een van de kandidaten van de vier categorieën.

De jury bestaat uit toenmalig radiomaker bij RTV Purmerend Melvin Smid, grondlegger van de Sport Awards Purmerend, wethouder Sport Roald Helm, Bert Slegt van de Sportraad en Gerrit Aafjes, oud-bestuurder van stichting Spurd. Informatie over de Sport Awards Purmerend staat op de website van RTV Purmerend en facebook SportAwardsPurmerend.

Via de verkiezingen van de winnaars van de Sport Awards Purmerend en een live uitzending van het bijbehorende sportgala wil de organisatie aandacht voor sport in Purmerend bevorderen. Vele tientallen vrijwilligers zetten zich in om de verkiezingen en de uitzending mogelijk te maken.

Foto: aangeleverd RTV Purmerend


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.