Allerkleinsten op het toneel

Purmerend – Vrijdag 10 november was het weer zover: de ‘Deltarevue’. Een optreden op toneel voor de ouders, alle leerlingen en leraren. Dit keer waren de leerlingen van groep 1/2 aan de beurt om te laten zien wat ze konden.

Het optreden bestond uit liedjes zingen en zelfs een echte verhaallijn waarin op zoek werd gegaan naar een bruine beer. Voor de leerlingen van obs De Delta uit de Purmer-Zuid is het een terugkerende activiteit. Iedere groep treedt één keer per jaar op tijdens de Deltarevue. Vast onderdeel is het Deltalied; een lied over samen met plezier naar school gaan.

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt