RTV Purmerend in teken Sinterklaas

Purmerend – RTV Purmerend staat deze week in het teken van de komst van de Goedheiligman. Vanaf woensdag 15 november is er elke middag om 16.00 uur een aflevering van het Purmerendse Sinterklaasnieuws. Net als voorgaande jaren zal RTV Purmerend ook live aanwezig zijn bij de intocht op zondag 19 november.

Burgemeester Don Bijl controleert samen met Sinterklaas of de intocht goed geregeld is. Een paar punten moeten nog gecontroleerd worden en de burgemeester besluit daarvoor RTV Purmerend in te schakelen. Of het allemaal goed komt met de organisatie van de intocht is dagelijks om 16.00 uur te zien in het Purmerends Sinterklaasnieuws. Vrijdag start de uitzending een kwartiertje eerder.

Meteen na het Sinterklaasnieuws wordt een film van Pip en Pelle uitgezonden. En de avonturen van het duo staan vanzelfsprekend in het teken van het naderende Sinterklaasfeest. Overigens wordt elke uitzending van het Sinterklaasnieuws de volgende ochtend om 7.30 uur herhaald. De Pip en Pelle film wordt zaterdag en zondag na het Sinterklaasnieuws herhaald.

De intocht op zondag is live te zien vanaf 13.00 uur en dan is ook duidelijk of de intocht op rolletjes loopt, of dat Pip en Pelle toch nog in actie moeten komen.

RTV Purmerend is te zien via Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 336 of wereldwijd via de webstream op www.rtvpurmerend.nl. De productie is een samenwerking tussen RTV Purmerend en Bosmadia Entertainment.

Foto’s: Evert Ruis / Aangeleverd RTV Purmerend

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt