* SinterklaasPurmerend

RTV Purmerend in teken Sinterklaas

Purmerend – RTV Purmerend staat deze week in het teken van de komst van de Goedheiligman. Vanaf woensdag 15 november is er elke middag om 16.00 uur een aflevering van het Purmerendse Sinterklaasnieuws. Net als voorgaande jaren zal RTV Purmerend ook live aanwezig zijn bij de intocht op zondag 19 november.

Burgemeester Don Bijl controleert samen met Sinterklaas of de intocht goed geregeld is. Een paar punten moeten nog gecontroleerd worden en de burgemeester besluit daarvoor RTV Purmerend in te schakelen. Of het allemaal goed komt met de organisatie van de intocht is dagelijks om 16.00 uur te zien in het Purmerends Sinterklaasnieuws. Vrijdag start de uitzending een kwartiertje eerder.

Meteen na het Sinterklaasnieuws wordt een film van Pip en Pelle uitgezonden. En de avonturen van het duo staan vanzelfsprekend in het teken van het naderende Sinterklaasfeest. Overigens wordt elke uitzending van het Sinterklaasnieuws de volgende ochtend om 7.30 uur herhaald. De Pip en Pelle film wordt zaterdag en zondag na het Sinterklaasnieuws herhaald.

De intocht op zondag is live te zien vanaf 13.00 uur en dan is ook duidelijk of de intocht op rolletjes loopt, of dat Pip en Pelle toch nog in actie moeten komen.

RTV Purmerend is te zien via Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 336 of wereldwijd via de webstream op www.rtvpurmerend.nl. De productie is een samenwerking tussen RTV Purmerend en Bosmadia Entertainment.

Foto’s: Evert Ruis / Aangeleverd RTV Purmerend


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.