Vader Britt Dekker overleden ”Bedankt voor alles pap”

Trauma artsen behandelen de vader van Britt in de ambulance.

Purmerend – De vader van Britt Dekker is overleden door een valpartij gisteren in een bakkerij op de van IJsendijkstraat. Dit meld Britt in een twitterbericht. 

Ze schrijft dat ze het gewoon niet kan geloven. “Hij was zo cool en grappig en lief en de beste. Bedankt voor alles pap, wat bij elkaar hoort komt bij elkaar terug dus tot later”

Bij de inzet van hulpdiensten gisterochtend is ook de traumahelikopter opgeroepen.

Exclusieve foto’s: Haico kats. www.haicokats.nl

View this post on Instagram

😢De Afrikaanse reis die we voor jullie zouden maken is iets anders gelopen dan verwacht. Gisteren hoorde ik net voor de douane dat mijn vader gevallen was op zijn werk met zijn hoofd op iets en naar het ziekenhuis moest. Na 24 uur lang hopen heeft hij dit uiteindelijk niet mogen overleven, en zijn we onze beste mattie en vader kwijt. Dit kan toch gewoon niet waar zijn. Pap ik hoop dat we elkaar in een volgend leven weer zien want hoe kan ik nou zonder jouw humor, jouw taarten op mijn verjaardag, gewoon alles was leuk met jou, je bent een topper voor altijd. ❤️ Ga je zo missen 😢ben nog nooit zo verdrietig geweest als nu, was je maar niet gevallen en kon je maar terug komen hou zoveel van je!! ❤️ #bedanktvooralles #simplythebest #ikgeloofditniet

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92) on

https://twitter.com/Brittjje/status/930427719619358720

Trauma artsen behandelen de vader van Britt in de ambulance.
De traumahelikopter lande op de parkeerplaats van de Praxis.

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt