Purmerend

Waterleiding in Gors geraakt door werkzaamheden

Purmerend – Door werkzaamheden aan het gemaal op de Linnaeuslaan in de Gors is een waterleiding geraakt door een graafmachine. Het betreft een hoofdleiding.

PWN geeft aan dat het water van de leiding af moet om tot reparatie over te gaan. Delen van de Gors hebben tijdelijk geen water. Monteurs van PWN zijn ter plaatse om de leiding te repareren.

PWN geeft aan dat de storing tot 19:27 uur duurt. De actuele status kunt u bekijken op de website van PWN. https://www.pwn.nl/storingen/purmerend-10

Update 15:38 uur:  De leiding is gerepareerd en omwonenden hebben weer water. Let erop dat je de kraan even open laat staan voor je water gaat gebruiken/drinken.

Foto’s: Rob Klaucke


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.