Gedicht van Wesley: de zon in mijn gezicht

Wesley Dekker

De zon in mijn gezicht

Ik denk nog vaak aan jou
Al ben je niet meer bij mij
Ik geniet nog van de herinneringen
In de dagen dat de zon schijnt
Zit ik op het plekje
Denk aan jou
En even voel ik je dichtbij

Ik voel je in de wind door mijn haren
De zon in mijn gezicht
Het is heerlijk weer, het is warm

Je bent er niet meer
Al voel ik je om me heen
Je bent helemaal niet weg
je bent nog steeds bij me
Ik ben nog steeds niet alleen

Wesley: “Een tekst voor velen herkenbaar. Iemand missen die er niet meer is en die er ook nooit meer zal zijn. Verdriet maakt op een bepaald moment plaats voor de gedachten aan mooie herinneringen.”

Alleen voor jou is Dekkers tweede bundel. Wederom verrast hij met een intrigerende combinatie van gedichten en persoonlijke teksten. In deze collectie haalt Dekker herkenbare en uiteenlopende thema’s aan, zoals vriendschap en liefde. Met een originele en persoonlijke kijk neemt Dekker ons vervolgens mee in zijn “gebruiksaanwijzing” voor het hedendaagse bestaan. Alleen voor jou staat voor levenslust en doorzettingsvermogen.

Overigens heb ik op mijn Facebookpagina nog een winactie, waarmee je mijn boek Alleen voor jou kan winnen. Ik geef er twee weg. Morgen sluit de actie. Kijk hiervoor op: http://facebook.com/wesleydekkerschrijver

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt