* SinterklaasPurmerend

Sinterklaas komt aan in Purmerend

Purmerend – Fotopiet heeft een reportage gemaakt voor RegioPurmerend. Volgens fotopiet was het heel druk. Telpiet gaf aan dat er wel 100 miljoen duizend mensen waren. Sinterklaas kwam om even na 13:00 uur met de stoomboot aan op de Kanaalkade. Sinterklaas werd welkom geheten door de Burgemeester en mijnheer Wout, waarna Sinterklaas met zijn gevolg van Pieten een rondrit deden door de stad om te eindigen op de Koemarkt. 

Weerpiet was wat minder blij want op sommige momenten regende het. Op de Koemarkt waren Pip, Pelle en postbode Arie om hun laatste sinterklaasavontuur van dit jaar met de aanwezige kinderen te beleven welke te zien is op RTV-Purmerend.

Foto’s: FotoPiet

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.