Sinterklaas komt aan in Purmerend

Purmerend – Fotopiet heeft een reportage gemaakt voor RegioPurmerend. Volgens fotopiet was het heel druk. Telpiet gaf aan dat er wel 100 miljoen duizend mensen waren. Sinterklaas kwam om even na 13:00 uur met de stoomboot aan op de Kanaalkade. Sinterklaas werd welkom geheten door de Burgemeester en mijnheer Wout, waarna Sinterklaas met zijn gevolg van Pieten een rondrit deden door de stad om te eindigen op de Koemarkt. 

Weerpiet was wat minder blij want op sommige momenten regende het. Op de Koemarkt waren Pip, Pelle en postbode Arie om hun laatste sinterklaasavontuur van dit jaar met de aanwezige kinderen te beleven welke te zien is op RTV-Purmerend.

Foto’s: FotoPiet

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt