Kinderen gezocht voor de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat

Purmerend – Wil je een keer meespelen in een echte musical en ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Geef je dan nu op voor een rol in de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat op zaterdag 3 februari in Theater de Purmaryn.

Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de Kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de Kat daarvoor wil hebben, zijn kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?

Waar zijn wij naar op zoek?

Enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen en die graag een keer willen optreden in een echte musical. We zoeken kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar met een minimale kledingmaat 122 en een maximale kledingmaat 152. Per voorstellingsdag spelen straks 20 kinderen mee.

Voorstellingsdag

Per voorstellingsdag selecteert Theater de Purmaryn samen met de Efteling 20 kinderen. Iedereen die geselecteerd wordt mag één voorstellingsdag meespelen, dat zijn dus twee voorstellingen. In de ochtend krijg je nog een theaterworkshop waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd. De voorstelling staat op zaterdag 3 februari in Theater de Purmaryn.

Aanmelden

Download het inschrijfformulier op www.depurmaryn.nl of haal het af aan de kassa van Theater de Purmaryn. Stuur je volledig ingevulde inschrijfformulier naar Theater de Purmaryn via info@depurmaryn.nl of geef het af aan de balie. Het inschrijfformulier moet uiterlijk woensdag 3 januari binnen zijn.

Meer informatie op: https://depurmaryn.nl/nieuws/kinderen-gezocht-voor-de-gelaarsde-kat/

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*