Purmerend

Pip en Pelle vieren Sinterklaas in de Purmaryn

Purmerend – Het televisie duo Pip en Pelle komt deze Sinterklaasperiode naar Purmerend! En viert dit jaar het feest van Sinterklaas wel op een hele bijzondere en grote manier. Ze staan namelijk 3 december a.s. met een groots opgezette familieshow, inclusief live orkest, in theater de Purmaryn.

In deze knotsgekke familievoorstelling beleven Pip en Pelle weer een doldwaas avontuur, waarin ze de opdracht krijgen om Sinterklaas op te vrolijken. Hij is namelijk bang dat hij te oud wordt, om nog over daken te rijden ‘s nachts met een paard. Reden genoeg voor Pip en Pelle om de hele boel op stelten te zetten, samen met hun beste vriend Arie de Postbode. Sinterklaasliedjes, Veren, Pruiken, Koksmutsen, Koffers, Flamingo’s, Pepernoten, Danseressen, Schilderijen, alles vliegt in een hoog tempo aan je voorbij!

Alle bekende Pip en Pelle ingrediënten zijn als van ouds weer aanwezig: interactie, liedjes, veel kostuums, gekke situaties en vooral heel veel humor. Een feestje voor jong en oud, voor de hele familie! Dus vier samen met Pip, Pelle en Arie mee en beleef het leukste Sinterklaasfeestje ooit!

Zondag 3 december a.s. in Theater de Purmaryn, Purmerend. Aanvang 14.30 uur! Kaarten via de kassa van Theater de Purmaryn of via de website van het theater, www.depurmaryn.nl.

Kijk voor meer informatie op www.pipenpelle.com

Foto’s: aangeleverd Bosmadia.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.