Purmerend

IJsbereider Multi-IJs vestigt wereldrecord

Purmerend – Eindelijk heeft hij het dan voor elkaar. Een onofficieel wereldrecord. Het oude wereldrecord ijsbollen scheppen stond op 121 bollen. Hoeveel schept Michel Prinsen van Multi-IJs er nu? Kijk hiervoor op het nieuwe kanaal LIK-TV van Multi-IJs op Youtube.

Eigenaar Michel Prinsen is trots. “Ik ben er al een tijd mee bezig en dit vergt toch wel een bepaald soort techniek. Binnenkort gaan we toch voor het echt als de mensen van het Guiness Book of Records aanwezig zijn. Nu gaan we kijken hoe wij die gaan uitnodigen. Hopelijk heb ik dan ook een vaste hand. Kijk de video want ik daag iedereen uit om dit ook te proberen.”

Multi-IJs vindt u in het Eggert Winkelcentrum.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.