IJsbereider Multi-IJs vestigt wereldrecord

Purmerend – Eindelijk heeft hij het dan voor elkaar. Een onofficieel wereldrecord. Het oude wereldrecord ijsbollen scheppen stond op 121 bollen. Hoeveel schept Michel Prinsen van Multi-IJs er nu? Kijk hiervoor op het nieuwe kanaal LIK-TV van Multi-IJs op Youtube.

Eigenaar Michel Prinsen is trots. “Ik ben er al een tijd mee bezig en dit vergt toch wel een bepaald soort techniek. Binnenkort gaan we toch voor het echt als de mensen van het Guiness Book of Records aanwezig zijn. Nu gaan we kijken hoe wij die gaan uitnodigen. Hopelijk heb ik dan ook een vaste hand. Kijk de video want ik daag iedereen uit om dit ook te proberen.”

Multi-IJs vindt u in het Eggert Winkelcentrum.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*